Šta je novo?

Samsung File manager

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Da postavim pitanje za druga.Kaze kad poveze svoj telefon i komp sa usb-om ne zna da aktivira prenos jer mu se kao nesto pojavljuje da je u offline modu.Pa ga zanima kako to prebaciti na onilne i pokrenuti uopste prenos podataka na komp?

Mora da aktivira IR na tel-u, i da u programu prebaci da se konekcija vrsi preko IR-a (to radi u File/Setup pa pod port stavi IR).

Ledeni je napisao(la):
Mora da namesti koji je broj porta u tom programu.
Ne mora, samo stavi IR. Nalazi se na kraju od svih ponudjenih.

Da li se on povezuje sa usb kablom ili sa Irda ?
Ako je usb kabal onda mora da instalira drajver i tada ce da se dobije com port na kome ce da se vrsi komunikacija.

Da, onda moras da vidis na kom com portu je. To vidis u Control panel/System pa oni com-ovi na kraju ili vec sta, pa vidi na koji je prikacen pa izaberi taj com port u programu(isto kao za ir).

Znam te portove ali ne znam da li cu uspeti da mu tako objasnim.Kako najlakse to da mu predstavim.Znaci poenta je kada zakaci i proba nesto da non stop pokazuje da je u offline modu.

Probaj ovako: "Kupi IR adapter" . Kako ti se cini :d ?
A da mu ti to lepo pokazes? Ili neka proba svaki, do trenutka kada mu ispise da radi, tada samo neka zapamti koji je, i ako se opet desi, samo da prebaci na taj port. Ili stvarno nema drajvere za to. A gde to da skine nemam pojma, ja koristim IR.

Poslednja izmena:
Ok ne vredi dok ja to ne probam.Gde se nalaze ti com portovi tacno na milleniumu?posto nije cini mi se isto kao kod xp-a

Vrh Dno