Šta je novo?

Samsung F3 na 5400 obrtaja?

MirosIav

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2006
Poena
304
Vidim da su se pojavili i Samsunzi F3 na 5400 obrtaja i da se oni na 7200 sve teze nalaze. Zna li neko da li se prekida proizvodnja modela na 7200 obrtaja ili ce se paralelno praviti? Da li da jurim model na 7200 rpm dok ih jos ima?

P.S. Neka moderatori premeste ovo u "Sta da kupim ..." forum ako misle da tamo vise pripada ...

Ovi na 5400rpm su EcoGreen serija, tako da bi trebalo da i ubuduće bude F3 na 7200rpm.

Razmisljam da uzmem Samsung SpinPoint F3 i hteo bi na njega da stavim OS. Kako to najlakse da izvedem ,a da mi ostane ovaj WD kao storage...Nisam nikad ubacivao 2 harda pa ako neko ima neki savet ...
hvala:wave:

pa taj f3 je minimum 500 gb tak da ti je i on ustvari storage disk (d particija):wave:

izbaci taj wd, ubaci f3. Instaliraj windows (preporuka c particija do max 50 gb, ako ces xp dosta i 20gb), a ostalo d particija.

kad zavrsis sve drivere ito, ugasi masinu i samo bocni taj wd. Naravno u biosu podesi da ti je first boot taj f3 . I kada win prepozna taj wd, samo prekopiraj bitne podatke na d particiju f3-ojke, a ovaj wd ceo formatiraj i podeli na particije ako hoces i posle trpaj podatke na njega.

I vazno je da ne kupujes ovaj f3 da ti bude samo sistemski, koji ce ti 500gb ako neces da koristis vecinu gigabajta:wave:

Poslednja izmena:
pa taj f3 je minimum 500 gb tak da ti je i on ustvari storage disk (d particija):wave:

izbaci taj wd, ubaci f3. Instaliraj windows (preporuka c particija do max 50 gb, ako ces xp dosta i 20gb), a ostalo d particija.

kad zavrsis sve drivere ito, ugasi masinu i samo bocni taj wd. Naravno u biosu podesi da ti je first boot taj f3 . I kada win prepozna taj wd, samo prekopiraj bitne podatke na d particiju f3-ojke, a ovaj wd ceo formatiraj i podeli na particije ako hoces i posle trpaj podatke na njega.

I vazno je da ne kupujes ovaj f3 da ti bude samo sistemski, koji ce ti 500gb ako neces da koristis vecinu gigabajta:wave:
Hvala .. uradicu tako .. oni jumperi sta sa njima? Uzimam f3 od 1 tB ... naravno da mi nece biti samo sistemski ....

Nema kod f3 nikakvih podesavanja jumpera, dolazi sa svim pinovima slobodnim, samo nakaci i uzivaj tj pici instalaciju wina...,)

Mene je taj na 5400 1tera odusevio, brze kopira radi nego wd 500gb 7200 :p

Nazad
Vrh Dno