Šta je novo?

Samsung E800 & Java Games

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
Matična ploča
MSI X58
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
Zvuk
Creative
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam CD pun Java igrica. Sve, ali sve do jedne rade na Nokia-ma (N-Gage, 6600...) i Ericson-u K700.
Od toga tek po neka koja radi na Samsung-u E800 spomenutom u naslovu.
Kako, zašto? Da li može neko da mi objasni?

Poslednja izmena:
Ogranicenja mogu biti razne prirode, spomenucu ti samo neke. Rezolucija ekrana, maksimalna dozvoljena velicina fajla, verzija midp profila itd.

Poz

Kako mogu da razaznam te "razlike" a da ne prebacujem igre na Samsunga?
Problem mi je što igre kačim na net pa preko GPRS-a skidam a to nije baš jeftino, pogotovao kada radi svaka 15-a...

Poslednja izmena:
Potrazis na netu za konkretnu aplikaciju. Verziju midp profila procitas u uputstvu koje si dobio uz telefon, ili nadjes specifikacije telefona, opet na netu. Medjutim, cak i da odgovara i rezolucija i velicina fajla itd. nekad aplikacija nece da proradi. Jednostavno, nie predvidjena za taj telefon ili marku uopste. Java bi trebalo da brise razlike izmedju razlicitih telefona, ali svi znamo da nije tako...

Nemoj da skidas preko GPRSa, bolje prebacuj kablom na telefon sa kompa.

Uf, to je baš mukotrpno.
Recimo, za Nokia telefone mogu da raspoznam kada uz ime igre (to sam na netu video, kod mene na CD-u nije takav slučaj) stoji npr. S30, S40, S60. Onda mi je jasno. Ali, koje su razlikeizmeđu S30 i S60? Jesu li u rezoluciji i tim "midp" profilima? Drugim rečima, može li mi biti garantovano da će npr. S30 igre raditi i na Samsungu.
net je pun "Nokia Java" igrica a baš za Samsung ne mogu da nađem ni jednu... :(

Tvoja rezolucija za Games je 128x160

30 su ti nokijini telefoni klase 3510i
S60 su klase 3650 6600 6630 itd

ako budes skidao s60 java jar ili jad Games cisto sumljam da ce ti raditi post su napravljene za smart fonove i dostizu velicinu od 1.5MB

i brate nemoj da skidas fonom to je papreno do pre jedno 1.5god sam isto i ja to radio trosio sam i po 500-600din na dan na igrice i melodije dolje kupi racunar za 150-200e pa to sve lepo radi preko kompa

a evo ti i par linkova ima nesto

http://diki.biz/download/games/java/samsung/index.wml

http://wap.google.com/gwt/n?q=Samsu...u=www.gamemobile.co.uk/samsung_e800_games.htm

pozzz..............

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno