Šta je novo?

SAMSUNG E250 - Sve na jednom mestu !

romalion

Slavan
Učlanjen(a)
29.02.2008
Poena
304
Otvaramo temu za ovaj model Samsunga.
Pitanja, komnentari, saveti ...

Imam za pocetak nekoliko pitanja :

1.Kako prebaciti javu sa kompa u mob ?
2.Kako i da li moze da se namesti gledanje slicica u mobu a da se ne ide onom sporom metodom udji izadji...
3.Da li mogu da se salju preko mms-a moje fotografije ili to mene zeza mms ?
4.Kako da zatisam zvuk na slusalici nenormalno se cuje a na tasteru sa strane sam smanjio na jednu crtu.

Toliko za sada. Ko koristi ovaj model moze da se ukljuci :wave:

:type:

Sasvim korektan fon...ortak ga ima.Ok je u crnoj varijanti.
-naravno zadnja strana ima tendenciju da se izgrebe,kao skoro svaki samsung,ali generalno je zadovoljavajuce izrade,posebno za te pare :smoke:.

4.Kako da zatisam zvuk na slusalici nenormalno se cuje a na tasteru sa strane sam smanjio na jednu crtu.

-mozda je prob softverske prirode...ortak nema nikakvih problema...(kupljen u shvabiji)

1.Kako prebaciti javu sa kompa u mob ?
Prvo moras da na telefonu ukljucis Serial Java download tako sto kucas kod #*536963#, zatim preko nekog programa na pc-u (npr. JAVA Uploader) odaberes aplikaciju za Upload i na kraju ukucas na telefonu #*5737425# i odaberes opciju Serial Download i tako zapocinje prebacivanje. Svaki naredni put kad hoces da prebacis neku aplikaciju moras da kucas #*5737425# i da odaberes Serial Download....

3.Da li mogu da se salju preko mms-a moje fotografije ili to mene zeza mms ?

Naravno da mozes da saljes fotografije koje si ti napravio na aparatu, samo velicina istih mora da bude do 100kB (za ovo zadnje nisam 100% siguran).

ej ovaj kod sluzi da se aktivira java #*536963# a koji kod sluzi da se vrati na staro, tj da se deaktivira.

Ajde posalji mi na mejl java uploader

[email protected]

najlepski telefon za te pare, cak ima i dosta opcije, jedina velika mana je nedostatak blututa

Ima bluetooth.

Imam problem. Instalirao sam usb drajvere za data link kabel i program PC Studio. Nemogu nikako da pristupim microsd kartici posto nema te opcije u okviru programa. Mogu samo da snimam podatke na osnovnu memoriju. Kako pristupiti eksternoj memoriji?

Moze pomoc oko Samsung-a E250???Jel moze da se poveca broj maksimalne velicine jar fajla???Tj java igrice...kad god ocu da skinem napise da je preko dozvoljene velicine,a java ima samo 314KB:mad:A i neke igrice(npr.Prison Break)nece uopste da mi skine iako su ispod granice...samo dodje skoro do kraja i restartuje fon :mad:

Imam ja pitanje,nemo se ljutite...kako se ta telefon flesuje i dekodira.Fala vi :d

Nazad
Vrh Dno