Šta je novo?

Samsung E250 - baterija problem

loco

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2003
Poena
619
Elem, burazer kupio ovaj telefon (sa vodafon mreze) i mesec dana sve radilo ok. Medjutim poslednjih par dana baterija ne moze da izdrzi ceo dan (uz relativno slabu upotrebu).

Ako ima ikakve veze, na displeju (skroz gornji deo) mu nonstop stoje 2 ikonice - jedna sa slovom E (u dokumentaciji pise da je to oznaka EDGE-a, ali nigde u podesavanjima nema opcije za gasenje toga), a drugu ne mogu da identifikujem, ali mi lici na JAVA ikonicu (ni to nisam nasao u podesavanjima).

Jedan ortak mi je rekao da je video slican problem na samsungu koji je pokupio virus, medjutim, ovim telefonom niti je koristen net, niti je dobijao sumnjive poruke.

Edge ne može da se isključi i nema veze sa trajanjem baterije. Verovatno je uključen bluetooth, a on prazni bateriju jako brzo.

Edge ne može da se isključi i nema veze sa trajanjem baterije. Verovatno je uključen bluetooth, a on prazni bateriju jako brzo.

Hvala na informaciji za EDGE.
Bluetooth nije, em sto znam da brzo prazni bateriju (koristim ga vec 4-5 godina u zdravlju i veselju), a i bila bi ikonica na displeju ;)

Elem, posle nekoliko dana problema, sada baterija normalno traje (popravilo se samo od sebe :d)
S' obzirom da sam 100% siguran da nije nista cackano, ukljucivano, iskljucivano i akano, uopste mi nije jasno sta se desilo i zasto je pobenavila baterija.
Jednom prilikom se i meni nesto slicno desilo na NokiJi n90, ali je trajalo 1 dan (od ujutru do uvece otisla cela baterija, a telefon skoro da nije ni upotrebljavan).

Hmmm, cela stvar postaje jos cudnija... jedan lik iz komsiluka je taj dan imao identican problem - tog dana mu otisla cela baterija bez razloga

Edge ne može da se isključi...

Wrong! Kolega je imao isti problem, pa smo se raspitali. Sifra: *#4777*8665# i otvorice se novi meni sa detaljnijim podesavanjem GPRS-a, iz koga se moze i potpuno skloniti ono iritirajuce E sa glavnog ekrana.

Pozdrav!

Kada meni pokaze i neku izuvijanu liniju pored E na nokia 6120 znaci da je konekcija stavljena na when available umesto when needed

Nazad
Vrh Dno