Šta je novo?

samsung dvd player p355 firmware?

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Cao da li neko moze da mi kaze gde mogu da skinem poslednju verziju firmware-a za ovaj model dvd playera?I kako se ubacuje?
Da li je postupak za ubacivanje kao kod modela pioneer dv380,585 ili ima neki drugi postupak?
Ako moze neki link gde ima besplatan firmware jos bolje.
Pozdrav!!!!

Samsung jos nije izbacio zvanican upgrade za p355 zato sto nema potrebe jer u ovom trenutku to je jedan od najkompletnijih playera koji cita sve sto stavis u njega (Zoran Vaddis 7 chipset). Jedino sto ne moze da procita je ako je video fajl pravljen u XViD GMC formatu (sto je retkost). Prema tome za sada ne postoji potreba za upgradeom i zato je Samsung ne izbacuje. Predpostavljam da ce mozda u buducnosti dodati podrsku za Nero Digital format. Sve u svemu odlican player, sa manom da nema 5.1 izlaz i toplo ga preporucujem za kupovinu.

Bio bi još bolji kada bi umesto * izbacivao naša slova kako treba... :D

...i subtitlovi moraju biti u istom direktorijumu i istog naziva kao i film (naravno, ekstenzije .sub ili .srt). Takodje, nisam pronasao da ima da se menja velicina fonta.

Dakle ima jos prostora za poboljsanje, samo nema novog firmware-a... :(

Poslednja izmena:
Nema veze, za 6k dinara je i više nego dobar :wave:

Nasa slova cita kako treba samo treba da ubacis kod za mislim Central European a imas i Cyrillic kodni raspored. Pogledaj pri kraju uputstva pise cetvorocifreni kodni raspored za Srbiju.

raconi je napisao(la):
Nasa slova cita kako treba samo treba da ubacis kod za mislim Central European a imas i Cyrillic kodni raspored. Pogledaj pri kraju uputstva pise cetvorocifreni kodni raspored za Srbiju.

Ček, ček, nisam te razumeo šta treba da radim...?! :bottle:

Ok hvala svima.Ovaj dvd pleyer je od mog brata.Ja inace imam pioneer 585 i kod mene sa ubacenom novom verzijom firmware-a to dosta dobro radi.
Nadam se da ce se to resiti i kod ovog modela samsung dvd pleyera.
Pozdrav svima i hvala jos jednom!!!

outlaw je napisao(la):
Ček, ček, nisam te razumeo šta treba da radim...?! :bottle:

Posto je player kod keve i caleta koliko se secam morao sam da udjem u meni i promenim divx subtitlove u Serbian Latin da bi citao kako treba nase subtitlove. Ono za unosenje kodova sam pobrkao sa mojim playerom Philips dvp3010 (koji je takodje odlican player). Znaci pri kraju uputstva ima ta opcija da se promeni jezik subtitla na Central mislim da sam morao to da promenim da bi normalno citao nasa slova kada pustam divx filmove.

Aham, ajde da probam kod kuće pa da javim...

outlaw je napisao(la):
Aham, ajde da probam kod kuće pa da javim...

Kad podesis na Central (European) citace sva nasa slova ok. Jedino nekima predstavlja velicina fonta problem, meni licno ne. I naravno ostaje pravilo da .sub i .srt moraju da budu u istom folderu i istog imena kao i film ali to predstavlja mali problem ako imas brzu vezu i rezac.

Sorry, obaveze :)

Namestio sam na Central i vide se sva naša slova ščćđž...

Nego, drugo pitanje: u DISPLAY SETUP-u, šta da stavim pod TV ASPECT? 4:3 Letter box ili 4:3 Pan Scan? Mislim da mi je bolja slika kod ovog drugog, "razvučena" je od ivice do ivice...

Vrh Dno