Šta je novo?

Samsung D900i

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Da li ovaj telefon ima software? Ako da gde mogu da downloadujem? I da li je software potreban
da bih prebacio slike, muziku itd...

Ja sam imao E900i i sve sam prebacivao preko USB-a/ Blootootha, a drjavere i softever sam dobio na CD-u uz telefon.

pozz.

samsung pc studio ti je software, mada preko bluetootha mozes i bez njega

Hvala. :)

Jel moze neko da mi kaze ili ostavi link gde bi mogao da skinem Samsungov PC Studio, jer verzija koju imam ne radi u visti.. Telefon je Z400 ali to ja mislim nije ni bitno. Pozdrav i HVALA!

Zar niko ne zna?

Hvala puno to sam trazio.. I izvinjavam se sto sam glup!:)

Da ne pravim nov topik, dal znate mozda neki konvertor za ovaj telefon??? Hocu da konvertujem u Mp4 klipove i stavim na fon. Probao sam SUPE®, imToo, Xilisoft... prebacim konvertovani fajl na mob ali izadje mi poruka da nije podrzano.... Verovatno ima neku specijalne parametre za kodiranje... Znate neki konvertor koji provereno radi za ovaj mob?

Pozdrav

Kako u ovaj model (d900i) da ubacim java aplikacije? Imam par download-ovanih aplikacija u kompu pa bih da ih prebacim u fon! A nisam sigurna kako?

Poslednja izmena:
Da ne pravim nov topik, dal znate mozda neki konvertor za ovaj telefon??? Hocu da konvertujem u Mp4 klipove i stavim na fon. Probao sam SUPE®, imToo, Xilisoft... prebacim konvertovani fajl na mob ali izadje mi poruka da nije podrzano.... Verovatno ima neku specijalne parametre za kodiranje... Znate neki konvertor koji provereno radi za ovaj mob?

malo kasno stize odgovor ali mozda nekom pomogne. :)

any video converter iliti http://www.any-video-converter.com
ima mogucnost da konvertuje u mp4 za mobilne telefone! (i jos mnogo toga)

pozdrav

Nazad
Vrh Dno