Šta je novo?

Samsung CLP-315 Color Laser

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Z

[ZoNi]

Guest
Na poslednjoj strani (zaključak) stoji: "Na kraju možemo reći da je Samsung CLP-300 trenutno najmanji, najlakši i najtiši štampač u boji" >>> jel se ovo ipak odnosi na 315?

Poslednja izmena:
Ne, potpuno su različiti printeri, kako način rada tako i toner kasete a i sve ostalo.

Poslednja izmena:
iako je ovo staro, zanima me da li se pune toneri za ovaj model lasera !
naravno ako je odgovor da, je li cena od 13000 din, i tri godine garancije ok !

Chuj ti toneri su jako malog kapaciteta. Ukoliko ti treba kvalitetan otisak ne bih ti preporucio reciklazu.
Razmisli o nekom kolor stampacu koji ima kertridze velikog kapaciteta pa jednom debelo platish i onda vozish...

~10k dindži je bio u Tempu pre mesec dana. Ja nisam mogao da verujem svojim očima.

pa sta moze da bude jos u opticaju a da bude po pristojnoj ceni ! da li taj hp 1215, ima vece i bolje tonere !

Ništa posebno veće ali se pune i ima čipova što je najbitnije.
Pitanje je za koje potrebe ti je potreban kolor štampač.

Pozdrav,

killer dzaba se trudish
ovi nikako da shvate za male pare mala muzika.

dokle god citam postove ovakvih, kapiram da sam normalan !

HP 1215 ima kapacitet tonera 2200 strana crni i 1400 strana kolor. Kada ga kupiš dobija se inicijalno punjenje od 750 strana po boji. HP 1215 je bolji od SAMSUNG-a u smislu da može da se puni toner ako ti je to bitno. Ako planiraš da kupuješ nove tonere jednostavno izaberi onaj koji ti se više: Sviđa, zauzima manje mesta, cena itd.

Vrh Dno