Šta je novo?

Samsung CLP-300

Moorhuhn

Čuven
Učlanjen(a)
04.09.2004
Poena
620
Ljudi kakav je ovaj štampač za održavanje? Mislim na dopunu tonera ili bolje reći, kako sam imao prilike da vidim, "kanistera".:D
Da li je sličan i u klasi sa HP COLOR LASERJET 1600? Imam ih "na biranju" pa se nešto dvoumim.
Biće na korišćenju kući, a za Coolor HP znam da "košta" kada se reciklira, pa rekoh vas ovde da pitam, pošto mi se čini da ovaj Samsung ne koristi klasične tonere, već kao što gore napisah "kanistere" sa bojom (prahom).
Ako neko ko je više upućen može da pomogne, unapred sam zahvalan. :)
Pozdrav.:wave:

2000 din. reciklaza po boji za HP 1600. Po meni, zaobici CLP 300 ako ces da ides na reciklazu.

Poslednja izmena:
Opa.... a ja baš čuo za HP 1600 kao ne može da se reciklira i moraju novi toneri i sl.
Kao ovi fabrički ne mogu da se pune i sl. A za Samsunga i nemam informacije kako i da li se reciklira? Zato i pitam ovde,
Hmmmm... svašta čovek može da čuje. :trust:
Hvala :)
Pozdrav. :wave:

pa Samsung clp 610 je jeftin oko 400€ a u klasi je HP 3800. Za CLP300 toner izgleda kao malo veća čaša, lako se puni, možeš i sam i lako se čipovi mijenjaju.

Za CLP 300 postoje kompatibilno nove toner kasete i negde su oko 18 evra.

Samsung CLP-300

Ovaj štampač mogu slobodno da kažem da je igračka! zadovoljava osnovnije potrebe i nije za neko ozbiljnije korišćenje
Znači sve zavisi od tvojih potreba, kao što kažeš za kuću je OK.
Reciklirani kanisteri tj burići koštaju nešto manje od 2000 din

Nazad
Vrh Dno