Šta je novo?

Samsung B7722 Dual SIM

nesa07

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poena
260
Da li vredi kupiti ovaj telefon za ono sto pruza, mislim kao dual-sim, cena je oko 150E, znam da ima dosta jeftinijih od njega ali su sa jednim prijemnikom, ni to nije problem ali mi se neko necine kvalitetnim. Zamolio bih za vasa iskustva, mislim iskustva korisnika koji imaju potrebu za ovakav telefon jer da vucem dva telefona malo smara tj. malo vise.

Ja koristim Samsung B7722 Dual SIM negde od decembra 2010 godine, nisam imao nikakvih problema
sa njim lak je za rukovanje , aktivne obe kartice ,lako prelazis sa jedne na drugu kad upucujes pozive ili poruke,
moze da mu se prosiri memorija karticom , jednom reciju zadovoljan sam .

Ja koristim Samsung B7722 Dual SIM negde od decembra 2010 godine, nisam imao nikakvih problema
sa njim lak je za rukovanje , aktivne obe kartice ,lako prelazis sa jedne na drugu kad upucujes pozive ili poruke,
moze da mu se prosiri memorija karticom , jednom reciju zadovoljan sam .

Moze li kratak tutorial. Kako se cuje u slusalice pri razgovoru na obe kartice, kakva je jacina zvona, koliko drzi baterija(neke odredjene situacije), koliko i kako moze da pokrene internet recimo opera mini (ima li mogucnosti za to) ima li nekih skrivenih mana ili ne, jer vidim da se neki zale na njega (http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2636/Samsung/B7722).

Vrh Dno