Šta je novo?

Nije aktuelno Samsung A71

Označava da oglas više nije aktuelan
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

coldman

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2008
Poena
330
Telefon je u mom vlasnistvu od Maja 2020. pri cemu je aktivno koriscen 3 godine kao sluzbeni telefon a od tada je u fioci. Koristim ga poslednjih mesec dana kako bih mogao da prenesem utiske. Telefon nema ikakva ozbiljna ostecenja ekrana u vidu napuklina, duhova i slicnog. Postoje ogrebotine koje nisu uopste ozbiljne, mislim da postoji samo jedna koja se oseti pod noktom ali i ona je jako plitka. Postoje ostecenja na bocnim ivicama i ona su i uslikana. Takodje postoji ostecenje oko kamere na ledjima koje mozete videti na poslednjoj slici ali pod prstom se nista ne oseca i tako stoji od trenutka kada sam primetio pre 3 godine, zaista ne znam kako je nastalo. Dakle nista nije lepljeno, telefon nije otvaran. Da sam otvarao telefon u nekom servisu budite sigurni da bih menjao i bateriju. Pomenuta baterija je sasvim prosek - izdrzace 1 dan ali uz neko umereno normalno koriscenje, mada kod mene je telefon radio sa 2 kartice, ukljucenim mobilnim podacima i sa upaljenim ekranom nekih 5-6 sati uz nekih sat vremena razgovora. Jednostavno, ne mozete ocekivati nesto vise od telefona starog 5 godina, za razliku od drugih prodavaca ja ne zelim da ikoga dovodim u zabludu i prenosim vam kako je zaista i kako je verovatno i kod 99% drugih telefona na trzistu sa ovakvim radnim vekom.

Uz telefon ne dobijate nista od placenih servisa poput Netflix-a, Max-a i slicnog sto mozete videti na nekim od slika. Telefon dobijate resetovan na fabricka podesavanja.
Uz telefon dobijate 3 zastitna stakla, bezicne slusalice - bubice (za koje sam nakon testiranja utvrdio da drze bateriju samo sat vremena te su ukupno 3 puta koriscene te prebrisane alkoholom i ostavljene u fioci), NOV Essager 20W GaN brzi punjac, NOV kvalitetan pleteni USB-C kabl, koriscenu crnu masku, koja moze da vam posluzi bar dok ne kupite sebi odgovarajucu. Kutija telefona zaista nemam predstavu gde je ali ukoliko se salje, bice jako dobro upakovan.

Licno preuzimanje moguce na Novom Beogradu kod Arene/Merkatora uz dogovor unapred. Ako se salje, OBAVEZNA je uplata unapred bar dela novca kako bih bio siguran da ce se telefon i preuzeti.
Najvise bi odgovaralo licno preuzimanje ali saljem i kurirskom sluzbom po vasem izboru a da to pritom nije AKS. Moguce slanje preporucenom posiljkom kao i slanje pod opcijom paket putem Poste Srbije.

Cena: 70EUR

Za sva dodatna pitanja slobodno mi se obratite i odgovoricu cim budem bio u mogucnosti.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    233.2 KB · Pregleda: 107
  • 2.jpg
    2.jpg
    162.9 KB · Pregleda: 106
  • 3.jpg
    3.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 98
  • 4.jpg
    4.jpg