Šta je novo?

Samsung a7 problem sa 4G

Dr Dragan

Poštovan
Učlanjen(a)
11.06.2019
Poena
95
Imam samsung a7 i posle ažuriranja na adroid pie 9,počeli su problemi sa mrežnim internetom.Naime do tada sam na 4g imao brzine od 20-35 mb a sad u prvoj sekundi skoči na max i onda se spusti na svega 0,5- 2 mb što je katastrofa..otvara slike posle 5 sekunde isl.U drugom telefonu KARTICA RADI ok.takodje loš 4G i sa karticom drugog operatera.Ubeđen sam da je problem software u android 9. Ali evo već 3 meseca mi ne stižu ažuriranja.I dalje mi je zakrpa 1.februar a neki su dobili još pre 2 meseca nova.Čak 1 maj.Kako dobiti novo ažuriranje da bi ovaj bag ispravio.Probao sam i preko smart switcha ništa...P:S Wi-fi radi odlično...Jel postoji mogućnost da vratim na osmicu ili pokrenem najnovije ažuriranje?

Probaj "manual update". Ja sam imao A7 i update na OneUI i Android Pie nije radio automatski, nego tek kada sam ga pokrenuo "ručno".
Pre dva dana moj kolega je kupio A7 i njemu takođe sistemski update nije hteo da krene automatski, nego tek uz pomoć "manual update".
U svakom slučaju, kada dolazi do takvog update-a, sa jedne verzije sistema na drugu, ja, lično, prvo što uradim je hardverski reset, jer tek posle toga sve radi bez greške.

Poslednja izmena:
Probao sam manuelno ne prihvata ni to.Išao sam i na vraćanje na fabrička podešavanja opet se isto ponaša...

Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока

Probaj "manual update". Ja sam imao A7 i update na OneUI i Android Pie nije radio automatski, nego tek kada sam ga pokrenuo "ručno".
Pre dva dana moj kolega je kupio A7 i njemu takođe sistemski update nije hteo da krene automatski, nego tek uz pomoć "manual update".
U svakom slučaju, kada dolazi do takvog update-a, sa jedne verzije sistema na drugu, ja, lično, prvo što uradim je hardverski reset, jer tek posle toga sve radi bez greške.
Probao sam i manuelno više puta i ništa.Takođe odradio sam i vraćanje na fabrička podešavanja i opet se isto ponaša...

Ortak ima sličan problem, mislim baš sa A7, posle update-a na Pie. Hard reset ne pomaže. S tim što kod njega zeza samo na nekim mestima, u predgrađu je i tu se odašilje neki osakaćeni 4G (oko 20Mb/s, pun signal), dok u gradu net radi dobro (40+ Mb/s). Nešto su zeznuli sa update-om, ali nismo probali ručni update, moguće da ima neki fix.

Hardverski reset nije pomogao.Takođe neće apdejt ni sa ručnim pokretanjem....

Na kraju sam flešovao telefon sa zadnom zakrpom od 1 juna pošto nije dobivao ažuriranja od marta kad je 9-tka instalirana.Sa ovom najnovijom verzijom 4G radi odlično za one koji imaju isti problem

Vrh Dno