Šta je novo?

Samsung A656 i A686

LazaNS

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
420
Pozdrav.
Znate li koja je razlika izmedju A656 i A686, trazio sam da kupim A656 medjutim naisao sam na A686(do tada nisam ni znao za njega) za cak manje para nego A656 pa mi malo cudno. Koje su razlike, i da li je to i dalje onaj cuveni Samsungov TV?

Razlika u dizajnu.

Pozdrav.
Znate li koja je razlika izmedju A656 i A686, trazio sam da kupim A656 medjutim naisao sam na A686(do tada nisam ni znao za njega) za cak manje para nego A656 pa mi malo cudno. Koje su razlike, i da li je to i dalje onaj cuveni Samsungov TV?

I meni je malo cudno da je A686 jeftiniji nego A656 jer ja nigde nisam naisao na takvu situaciju.

Inace pored razlike u dizajnu, mislim (ali nisam bas siguran) da je razlika u tome sto A686 ima nesto veci dinamicki kontrast i nesto brzi odziv, ali to je vec nebitno, jer se stvarno radi o malim razlikama koje sigurno ne bi ni primetio.

Trazio sam po netu, sad sam vec nasao dosta o tome. A656 polako izlazi iz proizvodnje, menjaju ga 686 nesto skupljim. I principu su isti sem dizajna, eventualno pominje se ponekad i bolji kontrast mada je to sumnjivo. E sad, zasto sam rekao da je 686 jeftiniji od 656, zapravo stvar je u tome da je ta prodavnica gde sam ga video prva spustila cene (valjda nova tura) pa je kod njih 686 jeftiniji nego 656 bilo gde drugde, medjutim evo vec danas sam nasao 656 za 3500 manje.

Vrh Dno