daredevilboy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.06.2007
- Poena
- 309
Pozdrav svima,
pokusavam da odlucim koji je bolji deal i telefon izmedju dve alternative:
Google Pixel 4 5G za $599
ILI
Samsung Galaxy A42 5G 128GB 6GB za $550
Oba izgleda da imaju NFC i dobre specifikacije. Cini mi se da Pixel ima bolji procesor (nisam siguran), ali Samsung ima bateriju jaceg kapaciteta (mada i dosta veci ekran koji ce mozda ponistiti donekle benefit jace baterije). Oba imaju 6GB rama i 128GB.
Oba su trenutno na nekom snizenju, Ono sto me malko buni je to sto je u originalnoj ceni Pixel skuplji za oko 150-200 od Samsunga a ne vidim sta je mnogo bolje (i da li je).
Ovde je poredjenje specifikacija:
www.gadgetsnow.com
Moj trenutni status je:
Hvala
pokusavam da odlucim koji je bolji deal i telefon izmedju dve alternative:
Google Pixel 4 5G za $599
ILI
Samsung Galaxy A42 5G 128GB 6GB za $550
Oba izgleda da imaju NFC i dobre specifikacije. Cini mi se da Pixel ima bolji procesor (nisam siguran), ali Samsung ima bateriju jaceg kapaciteta (mada i dosta veci ekran koji ce mozda ponistiti donekle benefit jace baterije). Oba imaju 6GB rama i 128GB.
Oba su trenutno na nekom snizenju, Ono sto me malko buni je to sto je u originalnoj ceni Pixel skuplji za oko 150-200 od Samsunga a ne vidim sta je mnogo bolje (i da li je).
Ovde je poredjenje specifikacija:

Google Pixel 4 vs Samsung Galaxy A42 5G 128GB 6GB RAM: Compare Specifications, Price | Gadgets Now
Google Pixel 4 vs Samsung Galaxy A42 5G 128GB 6GB RAM mobile phone comparison based on Price, reviews, camera, display , storage and more at Gadgets Now
Moj trenutni status je:
- Kod kuce imamo puno USB C kablova pa mislim da bi oba trebala biti kompatibilna
- Obicno drzim telefon oko 3-4 godine i potom ga zamenim
- Ja sam vrlo smotan te ce telefon imati sigurno zastitno staklo i i plasticnu zastitu.Ovo kazem jer izdrzljiviji telefon bi mozda bio faktor ako je velika razlika. (relativno cesto mi ispadne negde)
- Zadnja 2-3 telefona koja sam imao su xiaomi (stvarno mi se jako svidjao android one experience)
Hvala