Moras u servis da nosis da puknu novi softverPozz dobio sam Samsung A33 5G koji je zakljucan na google! Probao sam sve nacine sa youtuba ali bez uspeha. Dali neko zna neki nacin da se to resi?
Model je sm-A336B/DSN AP: A336BXXS7CWJ1
Trebaće mu dokaz o vlasništvu uređaja. FRP je implementiran sa razlogom.Moras u servis da nosis da puknu novi softver
Pozz telefon je nadjen u stanu posto moj brat cisti stanove u becu. Pa nadje svasta po stanovima sve se to baca. Uradio sam factory reset. Ali telefon i dalje kad se prijavi na wifi proverava pa trzi pasword. Probao sam i drugi software preko odin primer android 12 i probao sam i recovery da flesujem ali nece! Na njemu je android 13 sada. mislim mogu ja sve da uradim ali ponestalo mi ideja sta bi moglo jos@toplica nezahvalno je davati savete, već su se javljali članovi kod kojih je "dobio sam telefon" bilo pokriće za "kupio sam ukraden telefon".
Ono što mogu da ti kažem je da za dobar broj telefona postoji rešenje i u kućnoj radinosti, a konkretno zavisi od konkretnog telefona i verzije softvera na njemu. Tako da prvo proveri koja je tačno verzija softvera na telefonu ako ćeš se još pozabaviti time bez odlaska u servis.
Da uradio sam sve pa ostaje zakljucan na predhodnog vlasnika trazi pinKako misliš zaključan je na google? Da li si probao da uradiš factory iz recovery-ja?
Znam posto sam ga sjebao jednom pa sam ga ponovo vratio u zivotPrije par godina sam se bavio servisom mobitela, tada je bilo rješenje za FRP ručno da se preskoči proces aktivacije sa par trikova udje u browser pa instalira FPR bypass(tako nekako, ne mogu više da se sjetim) pa udje u settings kako bi se obrisao google account...Takodje se korsitio "octoplus pro box" i UFST Box(bar što se tiče Samsunga) za ostale je bila Sigma, SEtool BOX, Z3X itd.. uglavom pogledaj malo ovde za rješenje: https://forum.gsmhosting.com/vbb/ako ti ne ide od ruke onda servis, takodje možeš zahtjevati i promjenu IMEI-a, ali se to malo više plaća ako se "bojiš" da je uredjaj prijavljen kao "izgubljen"...
Edit: Zaboravih, budi pažljiv sa ODIN-om koju verziju koristiš i koji FW flašuješ, zna nekada da brick-uje tel.
Ako imaš pristup telefonu da možeš da uključiš usb debugging onda ćeš moći da ukloniš FRP preko SamFW toolPozz dobio sam Samsung A33 5G koji je zakljucan na google! Probao sam sve nacine sa youtuba ali bez uspeha. Dali neko zna neki nacin da se to resi?
Model je sm-A336B/DSN AP: A336BXXS7CWJ1
probao sam sve to uzalud neceProbaj SamFW tool.
![]()
SamFw Tool 4.9 - Remove Samsung FRP one click
Hi Today, we introducing SamFw FRP Tool version 4.9 Main function: Remove FRP with one click Change CSC with one click Remove FRP for new secu...samfw.com
da ne moze nista da se ukljuci cak ne moze ni ono google asistent kao na druge ili na stariji androidMislim da ne moze u telefon da udje.
kako da se ulogujem tu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari