Šta je novo?

Samsung 971P, sve sto vas interesuje!

Apsolutno vredi para :) ...narocito za obradu slika...

da. ali to je bio samo sok jer sam ocekivao savrsen monitor. realno, ghosting je jako, jako slabo izrazen i monitor briljira u svemu :)

^ potpisujem!

Kupuj i ne razmisljaj. Ja sam ga pazario jos dok je bio dosta skuplji nego sada.
Zamenio sam tada crt i jednostavno mozak mije progledao.

Ako neces neku vecu dijagonalu, takav sklad nigde neces naci, kupuj!

Pitanje, el neko uspeo da natera MagicTune da radi?...Meni prijavljuje gresku, tipa ne prepoznaje sistem (MagicTune premium)? A disk koji sam dobio uz monitor DVD drajv ladno nece da procita...winXP SP2, e sad koliko sam uspeo da izgooglam, problem je vezan za novu generaciju grafickih i njihove drajvere, tj Samsung je pomalo lenj kad je podrska u pitanju...

Meni radi premium bez problema oce po neki put da prsne ali jedan reset win-a i sve je ok.

Evo i slike.

Prilozi

• mt.jpg
    mt.jpg
    126.8 KB · Pregleda: 73
Na tom 8800GTS?
Onda bi trebalo i meni da radi...pokusacu opet da ga instaliram.

Da sa Asus 8800GTS i radilo mi je i na staroj grafici Leadtek 6600GT Extreme.

Probaj iz nekoliko puta posto sam i ja imao problema malo u pocetku i zvao servis da pitam sta je to posto je malo nemguce koristiti monitor bez tog softvera i rekose mi da je taj programcic sa REPOVIMA nije dobro isprogramiran pa da probam iz nekoliko puta da ga reinstaliram i kaze kad ga namestis da radi nemoj da ga brises.

Poslednja izmena:
Nece nikako.Smorih se posle petog restarta :smash:
A na staroj masini je radilo (doduse to je bila ona verzija sa CD-a)...Al su ga isprogramirali svaka im cast. :wall:

Ni meni ne radi od kada sam promenio graficku. Verovatno nema podrsku za novije graficke karte, moracemo da sacekamo da izadje nova verzija

Neznam kako vam ne radi probajte sa formatom pa onda instalacijom. Ja sam ga stavio u backup preko nortona 12 za svaki slucaj zato sto koristim na visti.

Vrh Dno