Šta je novo?

Samsung 940B pozadinsko?

Sivi

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2004
Poena
619
Problem je da je odjednom prestao da prikazuje sliku ALI ista se nazire (vidi se desktop, pomeranje misa..) pri jacem sobnom svetlu ili kada je suncano :D tj. kada je izlozen suncevoj svetlosti.. Probao sam ga i na drugom kompu i sve je isto. Monitor nije vise u garnt. roku, a neko mi je rekao da je to kao neki mali tranz ili sta vec za pozadinsko.
Da li neko zna mozda sta je, gde bi to moglo da se popravi i koliko to kosta.

Pozdrav.

Please ljudi ima li neko neki predlog, moram da vratim pozajmljeni monitor.

Možes da ga rastaviš i da okačis na prozor. Po sunčanom danu imaćeš extra sliku... :)

probaj beli electronic kod arhitektonske škole..

otisla jedna od lampi u monitoru,poravka je orijentaciono od 30 do 50 eura!!!

otisla jedna od lampi u monitoru,poravka je orijentaciono od 30 do 50 eura!!!
Vrlo je bitno koliko tačno jer se za 60ak evra može uzeti polovna 5:4 19ica, a za malo više para od toga wide 19ica još u garanciji.

Inače imam 940B, takođe mu je bilo zveknulo pozadinsko, isti simptomi, al' se hvala bogu to desilo dok je još bio pod garancijom. Kad vidim pošto su sad monitori, a za njega smo 2005. dali 340e :d

Poslednja izmena:
Vrlo je bitno koliko tačno jer se za 60ak evra može uzeti polovna 5:4 19ica, a za malo više para od toga wide 19ica još u garanciji.

Inače imam 940B, takođe mu je bilo zveknulo pozadinsko, isti simptomi, al' se hvala bogu to desilo dok je još bio pod garancijom. Kad vidim pošto su sad monitori, a za njega smo 2005. dali 340e :d

proverio cenu u jednom od servisa,5600 dinara,zamena lampi :crash:

Vrh Dno