Šta je novo?

Samsung 940B- iskustva?

• Začetnik teme Začetnik teme emerex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

emerex

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2006
Poena
300
Znam da je bilo reči o ovom monitoru na forumu, ali mi je ovako nekako lakše...
Zanimaju me vaša iskustva sa ovim monitorom.
Da li ga preporučujete, na kom mestu u BG može da se kupi za najmanje pare, mrtvi pixeli?...
Pošto se bavim video-montažom, bitno mi je da znam da li su realnije boje na TFT-u, ili CRT-u.

Hvala unapred!

Ja ga imam vec skro god dana...Da kucnem u drvo sluzi me super.Svaka preporuka za monitor,kod mene nema nikakvih bagova ili sl,ali zato imam nazalost jednog mrtvaka🙁

ja imam doticni monitor vec 4 meseca, kupio sam ga preko firme u pc practicu. uzeo sam ga u crnoj boji, mnogo,mnogo bolje izgleda nego kombinacija sive i crne...

jako sam zadovoljan istim, nema mrtvih pixela.

Koristio sam ovaj monitor, sasvim je solidan za prosecnog korisnika, ali ako ti treba nesto za rad sa bojama onda on nije tvoj izbor, veruj mi. Uzmi neki CRT. Ja sam pre Samsunga imao Benq kod koga je slika bila deset puta bolja nego kod Samsunga sada.

Kad kažete jako osvetljenje, jel to pozitivna stvar ili negativna kod tog Samsunga?
Koliko se njegovo osvetljenje razlikuje od drugih?
Da li je neko cuo nesto o Viewsonic VA912? Ako neko zna nesto o njemu nek mi kaze pliz.
jeftiniji je od Samsunga 940B, a cuo sam pozitivne kritike o Viewsonicu

nisam video Viewsonic, a osvetljenje mozes da podesavas, ali moj savet bi ti bio da odes lepo da radnje i da ih vidis uzivo....

preporuka za samsung radnje ti je Pulse Energy u Pozarevackoj 19 i sada imas novootvoreni Samsung Digital Plaza (Erc Comp) malo iznad orla u Bulevaru (ali sa druge strane ulice)

to ce ti u velikoj meri pomoci da se odlucis, ipak ukusi su razliciti....

Poslednja izmena:
Samsung osvetljenje je sasvim Ok.
Kako rece neko pre mene - bitno je neko vreme da se malo priviknes, a posle .... pesma.

Nazad
Vrh Dno