Šta je novo?

Samsung 930BF ili 940B ?

Mrcina

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2005
Poena
304
Imam dilemu koji od ova 2 TFT monitora da kupim.
930BF je skuplji za 30 evra.

Koji mi od njih prporucujete?

Hvala

I ja isto imam tu dilemu..... Izgleda da niko ne zna.

Ne znam kakav je 930B, ja imam BF i ja sam prezadovoljan.......e sada koji je bolji ne znam(ovaj je 4ms, a B je 8ms)

Pozdrav

koje su uopste specifikacije 940B? i posto je?

Mogao bi sada da podelis i utiske sa nama :)

Poslednja izmena:
Gorane, koje su specifikacije 940 B?

Gledao sam danas u radnji oba komada, poredio i testirao, 930bf je bolji izbor po meni, ima bolji odziv i osjeti se u nfs underground 2 koji smo testirali uporedo. i tako ja kupih za buraza 930 BF burazu evo ga pored mene na 3-4m :) i imam samo pohvale za njega...

macak-BL je napisao(la):
Gledao sam danas u radnji oba komada, poredio i testirao, 930bf je bolji izbor po meni, ima bolji odziv i osjeti se u nfs underground 2 koji smo testirali uporedo. i tako ja kupih za buraza 930 BF burazu evo ga pored mene na 3-4m :) i imam samo pohvale za njega...

Hvala za odgovor.
Znaci u odzivu je bas primetna razlika?
Jel ima jos neka primetna razlka, recimo u koloru, ostrini-kontrastu, vidljivom uglu...?

Za sada sam zadovoljan sa 940b. Ne igram igrice, tako da mi 4 ms ne znace nista, hocu da kazem da sam zadovoljan sa 8ms. Monitor se podize po visini i okrece za 90 stepeni, i pomera se levo - desno. Boje su mu ok, nisam video mnogo tft monitora, tako da ne mogu da ga uporedim sa ostalima. Alalogni ulaz mi je na lap topu a digitalni na desktopu na ati radeonu 7500. Slika je cistija na digitalnom ulazu, naravno. Super je za sad.

macak-BL je napisao(la):

Ako budes u prilici i dalje da testiras ta dva monitora, odradi mu ovaj passmarkov test i reci mi koji je bolje prosao. Hvala unapred.
http://www.passmark.com/ftp/montest.exe

930bf ima osvetljaj 270 dok 940b - 300, kontrast je isti

Nazad
Vrh Dno