To je... Imam 710TM i nisam primećivao dok je bio šaren desktop (u igrama i filomovima pogotovu), tek kad sam stavio jednobojni plavi desktop. Generalno ako se spuštaš slika tamni a ako se podižeš postaje svetlija. Takođe po horizontali, ako se pomeriš levo ili desno bela boja dobija žućkastu nijansu.Gidra85 je napisao(la):Moguce je da i zbog ugla na koji gledam monitor...
Gidra85 je napisao(la):Ok, znaci normalna je pojava. 🙂
POZ :wave:
BigBoy je napisao(la):Samsung 913N - Probaj ovako podesavanja da postavis u custom profilu:
Brightness = 85
Contrast = 45
Uocljivi postaju tonovi sive skale 2-254 za razliku od ovih ponudjenih profila......
Gidra85 je napisao(la):O toj "svetlini i tamnini" 😀 :d nema ni reci kada se prica o igricama. Ali npr. Benchmark sajt kao da ima blago zatanjenje od vrha ka dnu.
POZ :wave:
Jerry[NS] je napisao(la):Pa da... Znao sam da nije problem pri nasim monitorima vec je BENCHMARK kriv 😀 😀 😀
Salu na stranu,meni je malo svetlije pri gornjem levom uglu.To tek primetim kad stavm celu plavu boju preko desktop-a,ali kao sto vidim to je normalna pojava.Vise treba da zabrinjavaju bad pixeli kao sto gidru trenutno brinu.. 😡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari