A na benchmarku nema testa?Nedjo je napisao(la):Imas test u aktuelnom (apriliskom Digitalu!)
Nedjo je napisao(la):Imas test u aktuelnom (apriliskom Digitalu!)
U pitanju je zaista odlicna 19ca sa deklarisanim odzivom od 8ms
Ima samo D-SUB.
Mislim da mu je cena veoma dobra... vredi tih para!
Tim gore po Gidru koji je prvo rekao hop, pa skocio 😉Bane® je napisao(la):A na benchmarku nema testa?
Pa obzirom da onoliko ne zna da igra Counter Strike, pretpostavljam da dobro piše o monitorima 😀Nedjo je napisao(la):Tim gore po Gidru koji je prvo rekao hop, pa skocio 😉
U svakom slucaju pametno je procitati sa Bahati kaze na tu temu. Zar ne? 😉
Cekaj, da li Bahati sad pise testove monitora za Digital?Nedjo je napisao(la):U svakom slucaju pametno je procitati sa Bahati kaze na tu temu. Zar ne? 😉
Bane® je napisao(la):Pa obzirom da onoliko ne zna da igra Counter Strike, pretpostavljam da dobro piše o monitorima 😀
Sto ruzno? pa mi se onako kolegijalno kacimo na redovnoj bazi 😉andjelkoyu je napisao(la):Test je napisao Maxa koliko vidim 🙂
ps
strasno koliko ova (blaga) prepucavanja deluju ruzno...
😀Nedjo je napisao(la):Sto ruzno? pa mi se onako kolegijalno kacimo na redovnoj bazi 😉
Ma, u trenutku sam se zbunio kada sam procitao tvoju recenicu, posto si referisao na Bahatog (a koji nekad pise i testove za bench 🙂) a posto ne citam Digital, nije mi bas bilo jasno na koji test ti referises... takjo da sam se brzo ispravio sledecim pitanjem. 🙂Nedjo je napisao(la):Bahati pise monittre za digital od pocetka Digitala!
Ma u to ne sumnjam ni jednog momenta! 🙂Nedjo je napisao(la):Coveku je toliko monitora proslo pred ocima da ja potpisujem da nema boljeg strucnjaka od njega za iste.
Bahati "igra" 😀...Gidra85 je napisao(la):A ko to igra CS? :trust:
POZ :wave:
ahahah, bar sam savladao w, a, s i d dugmice. 😀 al' tebi skidam kapu za cucanje, bas si profi! :dBane® je napisao(la):Pa obzirom da onoliko ne zna da igra Counter Strike, pretpostavljam da dobro piše o monitorima 😀
Bahati [SiD] je napisao(la):...recimo, ne slazem se maxom, al' nije da se 'bas' ne slazem, pa necu ni da se 'mesam'. 😀
Da, najgore smo strine 😀... Nista se vi ne brinite za Nedju i mene 🙂Nedjo je napisao(la):Sto ruzno? pa mi se onako kolegijalno kacimo na redovnoj bazi 😉
konvergencija je termin vezan za CRT monitore, tj. konvergiranje - priblizavanje/spajanje elektronskih snopova.BigBoy je napisao(la):zacudilo me je sto konvergencija, recimo, bezi za po jedan red piksela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari