Šta je novo?

Samsung 840 Pro (Samsung MDX controller, MLC 21nm Toggle 2.0 NAND)

Mr.G721

Slavan
Učlanjen(a)
19.05.2008
Poena
320
Da upitam samo da li je ovo OK, posto prvi put koristim SSD pa ne znam, sveza instalacija sistema.

Samsung 840 Pro a ostalo je iz potpisa.

Prilozi

• ssd.jpg
    ssd.jpg
    100.2 KB · Pregleda: 269
Poslednja izmena od urednika:
Dobro je, dobro...

Daj i u cdm rezultete (cristaldiskmark).

Samo da skontam kako se pokrece benchmark u tom programu :d

jaooo ja skinuo onaj crystal disc info umesto crystal disc mark, pa sve gledam gde se startuje benchmark :d

evo rezultat

Prilozi

• cystaldiskmark.jpg
    cystaldiskmark.jpg
    83.2 KB · Pregleda: 121
Poslednja izmena:
Hvala Forceptor, sad mi je lakse. SSD je novina za mene pa sam bio malo skeptican po pitanju sta, kako, gde i koliko treba da radi.

I laknulo ti je kad si okacio ove screenshot-ove? :)

I laknulo ti je kad si okacio ove screenshot-ove? :)
Da, zasto mislis da nije? Oklevao sam sa instalacijom 10 dana, iskreno ne kapiram nista te cifre ni sta znace.
Pitanje sam prvobitno postavio u sticky temi, medjutim moderator je to sve istumbao i otvorio novu temu za mene uz dodatke u zagradi koje takodje ne kapiram.
Instalirao sam sistem danas prvi put na SSD, pratio neke savete i tako dalje, a posto ne kapiram te cifre bitno mi je bilo da znam da li je sve OK proslo i dobro podeseno.
Nadjem temu, okacim screen i postavim pitanje.
I dalje mislis da mi nije lakse ili da nisam morao pitati ili okaciti screen?

Da, zasto mislis da nije? Oklevao sam sa instalacijom 10 dana, iskreno ne kapiram nista te cifre ni sta znace.
Pitanje sam prvobitno postavio u sticky temi, medjutim moderator je to sve istumbao i otvorio novu temu za mene uz dodatke u zagradi koje takodje ne kapiram.
Instalirao sam sistem danas prvi put na SSD, pratio neke savete i tako dalje, a posto ne kapiram te cifre bitno mi je bilo da znam da li je sve OK proslo i dobro podeseno.
Nadjem temu, okacim screen i postavim pitanje.
I dalje mislis da mi nije lakse ili da nisam morao pitati ili okaciti screen?
Ma ne, ako ti je subjektivan utisak ok, i u skladu sa onim sto si vidjao od rezultata na forumu, onda i nisi morao da kacis (nije da meni smeta).

Vrh Dno