Šta je novo?

Samsung 8 plus ili ajfon 8 plus

• Začetnik teme Začetnik teme goran1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

goran1

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.05.2018
Poena
20
Klincima sam obezbedio telefone ,pa sam resio sebe da castim jednim.Od z2 nisam imao nista vredno pomena.Svidjaju mi se ova dva modela .Uzimam preko boxa na 24 meseci .Samsung je oko 500 evra a ajfon 730.Nikada nisam imao ajfon ,zbog svog zatvorenog sistema ,ali evo sada sam u dilemu da li ga uzeti.Posto je s9 plus sa cenom u rangu ajfona ,ostaje i on kao mozda i najbolja mogucnost.Sta bi vi uradili .Sluzice za pozive ,i dosta mejlova ,nista zahtevnije.Hvala.

A da sačekas mate 20 pro? Sumnjam da će biti preko 550 uz box.
S9+ pre nego s8. IPhone je kul, kad se naviknes, ali 8ica ne impresionira.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Nije pravo vreme za kupovinu ajfona, za 10-ak dana izlaze novi a cene starijih padaju.

Iphone 8 Plus je veci od Mate 10 Pro, verovatno ce biti veci od Mate 20 Pro.

Cigletina od telefona, nema ni 70% STB 😀
Uzmi S9 Plus ako razmatras skuplji telefon, mozda Note 9, kakav crni 8 Plus sa dizajnom iz 2010 godine 🙂

Pardon, iz 2007.

Iphone 8 Plus
e2c1e75361d9d48d1d9599b47a5d256e.jpg

Iphone 1
ff78eaa39c1146ec4e9a7f101f0ce5f3.jpg

Mate 10 Pro
aeee5dd6d4ba9ecab64251c7b15201de.jpg

S9 Plus
87d74a601a8423db59ebcacacb07a7ed.jpg

Poslednja izmena:
Uzmi jeftiniji telefon 🙂 Sva tri su super.

Ili lepo uzmi za 300e neotpakovan S7, i jos bolje ces proci (neces na rate, ali dobices identicno koristan i dobar telefon, i ostace ti 350-600e pride 😉)
S8+ te izadje 650e (16,800 je razlika uzeo telefon ili ne uz mobilnu tarifu uz Box)
S9+ te izadje 800+e
iP8+ bi te izasao >900e

S5 je prevazidjen i kada je izasao 🙂 BIo je OK telefon, ali vidni su nedostaci, konkretno RAM.

S7 je vec u svemu odlican telefon. S8/S9/iPhone po meni ne vrede nimalo vise, a kamoli po 2-3x vise.

Doduse, moze jos bolje proci sa OnePlus 3/3T, mozda cak i OP5. 3T je bolji telefon od S7, osim po pitanju kamere (koja je dobra, ali ne odlicna), a on je tek jeftiniji.

S9+ ili ajfon 8+ Lično da uzimam apple telefon, samo bi taj 8+ uzeo u razmatranje! Ako mene pitaš, uzmi ajfon ako već imaš mogućnosti, koristi ga neko vreme i ako ti ne legne, prodaj i pazari novi s9+ za iste pare (možda ti i ostane još) 😉

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Svratio pre posla u poslovnicu ,i sasvim nenadano uzeh note 8.Ostale modele nisu imali sem 8 plus.Trenutno je na nekom njihovom snizenju ,pa uz moju tarifu ,rata na 24 meseci je ,2725 dinara /oko 550 evra/.Prvi utisak je da je ovo cudo ogromno .

Pa obzirom da ih ima novih za 520e u oglasima, donekle se slažem da ne vredi. Prilično bi uštedeo keširanjem za telefon i odabirom 40-50% na mesečnu pretplatu.

Kako god, čovek je uzeo, note 8 je skroz ok telefon i neka te služi druže. E sad jedino sa dimenzijama možeš imati problem, ali ti to najbolje znaš 😉

Hvala ljudi ,ne razumem kako mislite ne vredi ,uzeo sam legalan telefon po ceni telefona sa oglasa ,ja sam tarifu ionako placao u okviru boxa ,samo sam uredjaj dodao.

@s4_p4

Sto se ljutis? 🙂

Ovde na Nokiu ide drvlje i kamenje sto Nokia 8 izgleda starije, na LG ide drvlje i kamenje sto ide chipset od prosle godine, na Samsung sto Exynoss dere bateriju, na Sony sto je dizajn zastareo/los, nisam jos video da je neko napisao nesto slicno za Apple, koji od 2007 do 2018 imao identican dizajn prednje strane telefona 🙂

Koji jos telefon u 2018-toj ima 67% STB? Ne bih ga uzeo za 300e, realno 🙂

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Tarifa ti je 700 din skuplja jer si uzeo telefon. Ali to si vec prosao jednom u nekoj drugoj temi 🙂
Hvala ljudi ,ne razumem kako mislite ne vredi ,uzeo sam legalan telefon po ceni telefona sa oglasa ,ja sam tarifu ionako placao u okviru boxa ,samo sam uredjaj dodao.
Iskreno, ako te paket samo 700 din jeftinije mesečno izlazi onda si apsolutno odlično prošao. Ja sam računao da je razlika bar 1500din mesečno...ovako imaš ugovor i garanciju na svoje ime i odličan telefon za super novce! Čestitam još jednom.

Nazad
Vrh Dno