Šta je novo?

Samsung 795DF

iMilan

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2006
Poena
375
Da li neko ima ovaj monitor ili mozda 793,podesavanja su mi se zeznula i slika mi bila ukrivo.Ja onda drzao MENU i podesavanja su se vratila na default ali sad je jos gore i nema sanse da podesim nekako normalno da li neko ima jedan od ova dva monitora pa da mi samo izdiktira vrednosti koje su kod njega da bih namestio.

Resio sam problem, namestao sam nesto i ostalo je i dalje krivo i onda sam lepo otisao da spavam i sad ustao i upali monitor kad ono sve na svom mestu :)
ps.nisam bio pijan :D :D

Ja imam 795df i prespavao sam mnogo noci i nemogu da namestim sliku :(

Standardna stvar, ne moze se postici idealno ravna ivica (tj. jedna moze, ali dve, ne, nikako).
Razvuci sliku malo vise, bar nece biti kriva.

Slika je iskrivljena i u sredini, nikako nemogu da podesim da linija bude prava uvek je kao S

A kako "stelujete" monitor ???
Koje programcice koristite ???
( Parametri se razlikuju od monitora do monitora,nisu cak isti na jednom monitoru za sve rezolucije i osvezavanja )

Ako vas slika i dalje bude smarala predjite na TFT :)

Monitor je star godinu dana, a za novi tft nema se para :(

:D Pa ja ga uvek iskljucim kad ne koristim komp i kad sam ga ukljucio slika se iskrivila onda sam se ja napravio pametan i krenuo da nesto stelujem i onda se iznervirao i drzao MENU i vratio na default podesavanja i onda je bilo jos gore.Onda sam nasao na msn nekog ko ima 793DF i on mi je iscitao neke vrednosti ali opet nije bilo to to.I ostavio ja tako sve i ujutro kad sam se probudio ukljucim ono sve na svom mestu.I mogu reci da je bolje sto mi se to desilo sad sam namestio sliku i samo na jednoj strani(desni donji ugao) je malo krivo ali je odlicno.Pre nego sto mi se ovo desilo sve je nekako bilo krivo...
sasa022,pa stelujem preko monitora :D rucno lepo i kraj :D nema programa...
A sto se tice TFT cim budem dobio na lotou uzimam LCD TV i prikljucujem na komp :D pre toga moram da uzmem novi komp :D :d

Ja sporadično koristim još stariji 755df. Tačno je da savršene ivice ne mogu potrefiti ali ako ništa drugo, monitor bez greške radi 6 godina.

Ti bi trebalo da nosis moj nick! ,)

Nazad
Vrh Dno