crnogorac24
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.01.2005
- Poena
- 304
Pa dobro ljudi da li je normalno da puknem 340 e za monitor i da donja polovina bude toliko svetlija od gornje?! Koliko sam citao ovde po forumu tu reklamacija ne pomaze,zar ne?!
crnogorac24 je napisao(la):Pa dobro ljudi da li je normalno da puknem 340 e za monitor i da donja polovina bude toliko svetlija od gornje?! Koliko sam citao ovde po forumu tu reklamacija ne pomaze,zar ne?!
mickeyrs je napisao(la):A jesi ti to pregledao pre kupovine ili si ga raspakovao tek kod kuće?
Offtopic, evo, meni ovdašnji forumaš doneo kući VS iz potpisa pa smo ga tek tu raspakovali jer nismo mogli nešto da se sinhronizujemo s vremenom da odem da pogledam, a i on da ga proveri pre i ispade sve super, tako da moraš i malo sreće da imaš. Ili da pazariš Viewsonic umesto Samsunga. :smoke:
Ako je donja polovina svetlija od gornje samo zbog ugla gledanja (jer donju gledaš više odozgo) onda je to to. Medjutim, ako je lampa slabija gore onda je za reklamaciju. Probaj recimo da gledaš monitor sa metar-dva. Onda su razlike u uglovima male i trebalo bi da bude uniformno osvetljen.
Aca je napisao(la):Boro jesi li ti skoro menjao dioptriu naocara ili si dobio neki ekstra primerak monitora za koji mi jos ne znamo? Ja jos nisam video ni jedan TN TFT, a da mu slika nije bar malo tamnija u gornjem delu, a video sam dosta monitora.
crnogorac24 je napisao(la):Pa dobro ljudi da li je normalno da puknem 340 e za monitor i da donja polovina bude toliko svetlija od gornje?! Koliko sam citao ovde po forumu tu reklamacija ne pomaze,zar ne?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari