Negde u ovom forumu sam procitao samo jedan komentar uvezi 710n iz slovacke i bio je ne kupuj ali bez dodatnih objasnjenja. Izgleda da ti tft-ovi ni blizu ne podlezu karakteristikama koje ostali 710n imaju
Monitor ima prilicno blur-a i malo ghostinga. Juce sam imao priliku da vidim kako radi 710n koji nije iz slovacke, mnogo se razlikuje ! Neki veliki testovi nisu potrebni dovoljno je samo pomerati misa (normalonom brzinom, ne cimanje) na desktop-u i sve ce se samo reci ! Pointer je zamucen i pojvljuje se crni okvir iza pointera u supotron pravcu od kretanja. (okvir je otprilike 2-3 milimetra) Moglo bi se reci da je to ghosting + blur. Tako nesto na 710n non slovacka nisam video ! U igrama 710n made in slovacka ima blur-a ghosting se negde primecuje, ne znam da li sve to treba da bude tako jer nisam imao priliku da vidim kako 710n non slovacka radi u igrama. Posto lose radi na desktop-u onda mislim da i u igrama ne radi kako bi trebalo.
Da li su svi 710n made in slovacka takvi ili ovom mom nesto fali ?!? Mozda to nasi uvoze neke jeftine skartove pa ih ovde pordaju kao 100% ispravne da bi zaradili vise ?!? Ne bi me zacudilo da je tako ..... jer nigde na ostalim forumina u evropi nisam nasao nikakve komentare oko 710n made in slovacka ?!? i malo je ne neverovatno da se bas toliko razlikuje 710n made in slovacka od ostalih .....
Ehhhhh da sam znao da ce mi uvaliti to slovacko ****** ne bih ga kupovao !!! grrrrrrr :wall: :crash:
Miki
Da li su svi 710n made in slovacka takvi ili ovom mom nesto fali ?!? Mozda to nasi uvoze neke jeftine skartove pa ih ovde pordaju kao 100% ispravne da bi zaradili vise ?!? Ne bi me zacudilo da je tako ..... jer nigde na ostalim forumina u evropi nisam nasao nikakve komentare oko 710n made in slovacka ?!? i malo je ne neverovatno da se bas toliko razlikuje 710n made in slovacka od ostalih .....
Ehhhhh da sam znao da ce mi uvaliti to slovacko ****** ne bih ga kupovao !!! grrrrrrr :wall: :crash:
Miki