Šta je novo?

Samsung 710n i DIVX

• Začetnik teme Začetnik teme aegis1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aegis1

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2002
Poena
619
Jel ima neko ovaj monitor i kakva su mu iskustva sa gledanjem divix-a?Posto planiram da kupim neki TFT,a na njemu pise 12ms odziv, sto bi trebalo u teoriji da je dovoljno za DIVX,ali me zanima da li je tako i u praksi sa ovim modelom?
Da li je neko mozda probao i neku igru(citaj pucacinu) i kako izgleda na njemu? Aj hvala!

Filmovi i igrice na mom monitoru piče savršeno.
Pri gledanju DivX-a je malo izraženija pikselizacija zbog jačeg kontrasta, ali ne primeti se dok se baš ne zagledaš.

Znaci moze i normaln oda se gleda i da se pikaju pucacine? Posto sam video 710V i na njemu to izgleda ocajno, ali on ima neki slj odziv tipa 25ms.
PS
Vidim u konfiguraciji u potpisu 170N, jesi mislio na 710N?

Mislio sam da je očigledno, tako da nisam izričito naveo. Da, u pitanju je Samsung 170N. Samo da te upozorim, mnogi se žale na primerke ovog monitora proizvedene u Slovačkoj. Moj je odatle i ja sam zadovoljan, ali ne mogu da garantujem da su svi primerci kao moj. Moguće je da ima problematičnih.

Ako gledas sa vece udaljenosti (2m ili vise) nevereujem da ce ti se svideti. Nekako izgleda kao gubi kontrast. Mozda sam ja utrupovao, ali mi izgleda pomalo cudno u odnosu na stari CRT, tako da obavezno prebacim film na TV.

Ja imam isto 710 N Made in Taiwan ... Sto se filmova tice jeste da se vidi malko pikselizacija , ali to je primetljivo samo ako gledas sa 10 cm od monitora ... Ako se recimo udaljis metar dva , onda je sve savrseno ... Meni je mnogo prijatnije gledati film na tft-u nego na crt-u ... dok sam imao crt u zivotu nijedan film nisam mogao da odgledam na njemu , nekako jako zamara oci ... stoga sam uvek koristio tv izlaz , ... otkad imam tft sve filmove gledam na njemu ... ja sam zadovoljan ...
Sto se igara tice , igram cs i nisam primetio nista cudno sto bi moglo da smeta tokom igranja ... jeste da se malo vidi pikselizacija ako trzas mis levo desno brzo (ali u jako maloj meri , znaci mozes primetiti ako se bash dobro zagledas), ali inace ovako sve je ok ...

Nazad
Vrh Dno