Šta je novo?

Samsung 50C530

samsung ps50c530

Ja sam ga pre neki dan narucio iz tehnomanije i zamolio da bude zatvoren fabricki medjutim on izlepljen sa svih strana,normalno da sam ga vratio.Sutradan oni zovu da pitaju u cemu je problem kao nije iz izloga.Dobro nije a sto ste odmah na sajtu stavili da nema vise a onda kada sam vratio odmah se pojavilo da ima, to su muvare.Jedno pitanje -Zasto na stranim sajtovima pise da ima 4 hdmi ulaza a kod nas 3?

Nervira me ova priča oko zujanja elektronike ,šta ako ne budu hteli da otvore drugu kutiju ako mi se učini da ovaj iz prve kutije nešto jače zuji od izloženog modela.

Poslednja izmena od urednika:
Stigao mi je malopre drugi i ne zuji bar ja necujem neznam kako da proverim koliko je sati radio.Ko hoce da ga kupi na penzionersku nek vodi racuna o dostupnosti tj. da ga naruci, moze se desiti da ga nemaju na stanju.

Nova cena U TM 92.000 din,dok je u "onoj drugoj" prodavnici skočila cena za 5.000 i sad košta celih 100.000 din.

Je l' neko nasao neki review ovog tv-a na netu?
I da li bi mogli vlasnici da napisu neke utiske,mane ako ih ima i mogucnosti podesavanja u servisnom meni-u...? Posto mislim da sam procitao negde kako su neki meniji za kalibraciju nedostupni...
:wave:

Vrh Dno