Hteo bih da cujem iskustva sa ovim monitorom. Uglovi, TV itd.. Da li vredi kupiti a da se koristi i kao monitor i kao tv? Mozda i neki predlog za nesto slicno?!
Posedujem doticni monitor i mogu ti reci odlicna kupovina. Cak i na fabrickim podesavanjima slika je odlicna,reprodukcija crne boje dobra.Na mom primerku nema mrtvaka, a probijanje pozadinskog svetla postoji malo po gornjoj ivici. Horizontalni ugao gledanja je za cistu desetku dok vertikalni i nije nesto sto moze da predstavlja problem u zavisnosti gde postavljas monitor i zasta ti pretezno koristi. Nema ''duhova'' jer je odziv dobar i boje su odlicne. Sto se gledanja TV tice ja koristim, za sada, obicnu antenu i slika je zadovoljavajuca za ovakvu vrstu izvora. Dizajn je dobar i monitor izleda lepo, jedina zamerka je postolje za koje mi je trebalo 10 min. da ga montiram. Inace kad ga postavis monitor je stabilan. Monitor poseduje sve moguce prikljucke koji mogu da ti zatrebaju tako da imas moju preporuku za kupovinu.
Da kazem jos da sam dobio garanciju na tri godine ili 5 losih piksela, 2 svetla + 3 tamna.
Hvala na informacijama :banana:
Taj Samsung 2333HD je u planu zbog nedostatka prostora i najvise bi se na njemu gledala kablovska televizija - da li su titlovi na filmovima i rezultati na utakmicama citljivi sa 3m?
Jesu, mada ga ja gledam sa 2 metra, imam malu spavaću sobu... Nije 23.5 inča baš tako malo. Inače, clear win u odnosu na T220, a iste su cene...
Taj Samsung 2333HD je u planu zbog nedostatka prostora i najvise bi se na njemu gledala kablovska televizija - da li su titlovi na filmovima i rezultati na utakmicama citljivi sa 3m?
na daljinskom ne postoji dugme za direktan prelezak iz TV moda u PC mod kao sto postoji obrnuto. Da biste prebacili sa TVa na PC potrebno je da nekoliko puta zonglirate sa Source dugmetom sto traje 10-15 sekundi.
3. Tv nema pravi zoom mode, odnosno odsecanje gornje i donje ivice 4:3 slike BEZ deformacije slike.
Ipak to onda nije za penzo$e :S:
...And image size lets you properly view either 5:4 or 4:3 content on the widescreen without any distortion.
naterala da vratim monitor u prodavnicu je nemogucnost tzv 1:1 pixel mappinga kad se racunar poveze preko HDMI-a. Koju god kombinaciju ATI/Nvidia kartica, razlicitih verzija drajvera, kablova, adaptera, refresh rate-a itd probao slika je bila zamucena i overscan-ovana. Kad se isti racunar, sa istim podesavanjima jednostavno prikljuci na monitorov DVI port preko HDMI-DVI adaptera slika postaje savrsena. Prodavac mi je rekao (a i detaljnije kopanje po forumima je to potvrdilo) je da svi samsung monitori imaju problem sa ovim, tj da im HDMI prikljuchci "nisu optimizovani za PC ulaze", sta god to znacilo. Ocigledno je da 1920x1080 rezoluciju oni tretiraju kao "filmsku" i smatraju da takav signal treba dodatno obradjivati (u mom slucaju-unakaziti). Npr testirao sam i Samsung T240HD cija je nativna rezolucija 1920x1200 jer je on 16:10 monitor. 1920x1080 na njemu je mutna kao i na 2333HD (prikazuje je sa crnim trakama gore i dole) ali nativna rezolucija preko HDMI je cista, odnosno onakva kakva bi trebala da bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari