Šta je novo?

Samsung 2243nw

1920x1200

Procitao sam na itsvetu da ovaj monitor moze da podrzi i rezoluciju 1920x1200. Konkretno ovako stoji u tekstu: "Posebno je zanimljivo što ovaj monitor uprkos osnovnoj rezoluciji od 1680x1050 piksela prikazati i sliku u 1920x1200 piksela uz izvesno krzanje slike koja je ipak koliko-toliko upotrebljiva, što je već retka osobina TFT monitora." Zanima me da li je to istina i kakva su iskustva sa tim?

Link it sveta sa testom ovog monitora: http://www.itsvet.com/tekst/samsung-2243nw/979/

I jos nesto, da li je neko igrao pes2009 na njemu? Da li se pri duzim loptama pomalo zamuti slika (sto je slucaj sa asusom vw223d)?

Ja sam igrao PES i video sam to taman toliko da mogu ovde vama da posvedocim 🙂
Medjutim ne smeta mi.

@Pharos teraj ga u maksimalnoj rezoluciji a ako se brines zbog slova povecaj im DPI ja sam stavio na 120% i lepo izgleda. Jedio me muci Google Chrome sto nema opciju da drzi automatski veca slova za sve Internet stranice.

POZ

Dajte ljudi molim vas, ako neko zna ista o ovome 🙁 dvoumim se oko ovog modela pa mi treba odgovor pod hitno.

Mozes da stavis 1920x1200, ali slika ce biti losa, mutna, iskrzana ili kako god to zelis da zoves. Jedino u native rezoluciji (1680x1050) ce slika biti ostra.

Sto se tice mogucnosti provere monitora, ja mogu da preporucim samsung shop preko puta bucka u beogradskoj.. Tamo mi je lik izvrteo program za testiranje, za svaku boju sam mogao da gledam koliko zelim, i sve..

Imam pitanje u vezi ovog monitora, da li postoji neki standard na osnovu kojeg mogu da kupim neki držač da ga okačim na zid???

Nazad
Vrh Dno