Šta je novo?

Samsung 2243nw

1920x1200

Procitao sam na itsvetu da ovaj monitor moze da podrzi i rezoluciju 1920x1200. Konkretno ovako stoji u tekstu: "Posebno je zanimljivo što ovaj monitor uprkos osnovnoj rezoluciji od 1680x1050 piksela prikazati i sliku u 1920x1200 piksela uz izvesno krzanje slike koja je ipak koliko-toliko upotrebljiva, što je već retka osobina TFT monitora." Zanima me da li je to istina i kakva su iskustva sa tim?

Link it sveta sa testom ovog monitora: http://www.itsvet.com/tekst/samsung-2243nw/979/

I jos nesto, da li je neko igrao pes2009 na njemu? Da li se pri duzim loptama pomalo zamuti slika (sto je slucaj sa asusom vw223d)?

Ja sam igrao PES i video sam to taman toliko da mogu ovde vama da posvedocim :)
Medjutim ne smeta mi.

@Pharos teraj ga u maksimalnoj rezoluciji a ako se brines zbog slova povecaj im DPI ja sam stavio na 120% i lepo izgleda. Jedio me muci Google Chrome sto nema opciju da drzi automatski veca slova za sve Internet stranice.

POZ

Pa zar niko ne zna nista vezano za pitanje iznad, za rezoluciju 1920x1200?!

Dajte ljudi molim vas, ako neko zna ista o ovome :( dvoumim se oko ovog modela pa mi treba odgovor pod hitno.

Mozes da stavis 1920x1200, ali slika ce biti losa, mutna, iskrzana ili kako god to zelis da zoves. Jedino u native rezoluciji (1680x1050) ce slika biti ostra.

Sto se tice mogucnosti provere monitora, ja mogu da preporucim samsung shop preko puta bucka u beogradskoj.. Tamo mi je lik izvrteo program za testiranje, za svaku boju sam mogao da gledam koliko zelim, i sve..

Imam pitanje u vezi ovog monitora, da li postoji neki standard na osnovu kojeg mogu da kupim neki držač da ga okačim na zid???

Vrh Dno