Hmm,gde u Novom Sadu ima da se nadje ovaj monitor za sto manje para? :d
Jer,barem od onoga sto sam ja video,su svi uzasno bezobrazni sto se tice cena...a ne daje mi se 50e vise ako ne moram :S:
Thanks
Ne znam nista sta ima u Ns ali ima na drugim mestima koja su ti veoma blizu i mozes neke druge monitore mnogo bolje
Hmm,gde u Novom Sadu ima da se nadje ovaj monitor za sto manje para? :d
Jer,barem od onoga sto sam ja video,su svi uzasno bezobrazni sto se tice cena...a ne daje mi se 50e vise ako ne moram :S:
Thanks
vidis moje iskustvo je sdrugacije sa gigatronom. Otisao u radnju, pogledao monitor, nema bad pixele, pozadinsko osvetljenje ok, boje ok, odem da platim, dok oni spakuju, dodjem kuci kad ono u gornjem cosku ogreban ekran, polukruzna ogrebotina od nekog srafa. Zovem i zamenim za drugi.
vidis moje iskustvo je sdrugacije sa gigatronom. Otisao u radnju, pogledao monitor, nema bad pixele, pozadinsko osvetljenje ok, boje ok, odem da platim, dok oni spakuju, dodjem kuci kad ono u gornjem cosku ogreban ekran, polukruzna ogrebotina od nekog srafa. Zovem i zamenim za drugi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari