Šta je novo?

Samsung 223BW

Razhiel

Čuven
Učlanjen(a)
29.05.2005
Poena
620
Hmm,gde u Novom Sadu ima da se nadje ovaj monitor za sto manje para? :d

Jer,barem od onoga sto sam ja video,su svi uzasno bezobrazni sto se tice cena...a ne daje mi se 50e vise ako ne moram :S:

Thanks

Za koje pare sad mozes da ga kupis i jel mora bas taj monitor???

Jer,barem od onoga sto sam ja video,su svi uzasno bezobrazni sto se tice cena...a ne daje mi se 50e vise ako ne moram :S:

Thanks

Ne daj vise od 330e!!!;):trust::smoke::smash::mad::wall:

To i ja kontam :d

Ali ne mogu da nadjem nigde u NS-u za te pare! :wall: Dakle,jel neko zna gde ima? :d

Je.em ti Ns ! :) Nisi mi odgovorio na pitanje: Zasto u Ns i zasto taj monitor? Ne znam nista sta ima u Ns ali ima na drugim mestima koja su ti veoma blizu i mozes neke druge monitore mnogo bolje... e ako bash to hoces i bas u NS-u onda :wall:

Haha :d

Mora taj monitor jer mi se svidja,i mora(?) u NS-u jer me mrzi da se vucem po okolnim mestima. Doduse,podeli sa mnom informaciju o tim mestima i monitorima :d Cisto informativno,naravno :d

Imas Adacom na Spensu pre "tunela". Ne znam da li imaju taj konkretan monitor ali pre nedelju dana su mi rekli da je 226BW oko 400e.

A sto ne bi narucio preko city expresa... dpm i eurolink iz bg-a salju city expresom a pakom salje post expresom al ti ne naplate postarinu samo nekih 100din za to sto ce ti posta uplatiti novac na pakomov racun a da dobijas i 064 broj sa greb-greb sreckom... e sad jedino postoji rizik da ti monitor stigne sa bad pikselima... a u ns-u ces moci da vidis kako radi...

Poslednja izmena:
evo ja sam narucio iz Negotina u Gigatronu i nije bilo nikakvih problema obecala mi je devojka/zena da ce pogledati monitor pre nego sto ga posalju i da sigurno necu dobiti sa bad pixelima, monitor je stigao i za sada nisam video nijedan bad. Dakle stvarno plus za njih

Da,tako sam i razmisljao,da narucim pa da ih zamolim da ga pogledaju(testiraju). Jer u NS-u jedino sto sam nasao je za nekih 380e :S: :crash:
A toliko ne dam(!). :d

Tako da cu najverovatnije nazvati Gigatron i zamoliti dobru tetu da ga pogleda :p

Bicu zauzet ovih dana,cim dodje javljam utiske. Btw,thx puska :wave:

@ puska : koji si broj nazvao? Imaju dva offica u Bg-u. Da nazovem istu tetu kao i ti,da ne dobijem nekog nadrndanog indijanca ;)

Onaj prvi na Banovom Brdu gde je i sediste firme :)

Ima li smisla naručivati monitor preko pošte??? Koliko je to pouzdano? :bottle:

Da li većina firmi koja se oglašava na PC berzi šalje poštom komponente?

@uskmarko jel si ti procitao ovu temu ? Ako jesi onda obrati paznju na moj post, lepo sam napisao kako sam ja dosao do ovog monitora.

Sto se tice slanja verovatno da vecina salje ali to ih mozes pitati kad nazoves :)

Thanks

Probaj http://www.i-c.co.yu/. Ako je reklama - brisite.
Koliko vidim cena je 24518 din + PDV, tj. cca 325€, mada ne verujem da imaju na lageru, vec se ceka dan-dva, dok povuku iz veleprodaje.

Poslednja izmena:
Da... video sam večeras... 309e deluje ok.
I kažete da je to ok da se kupi preko city ili post expressa? Ne bih da kupim mačku u džaku, mada je dotična firma jedna od ozbiljnijih pa nema previše mesta paranoji :bottle:

P.S.

Ima li kakvih problema da moja MSI FX5900XT radi u toj rezoluciji (za 22" wide)??? Pošto sam video da fx5200 radi bez problema u 1440x900, pretpostavljam da to sve radi ok, ali čisto da proverim... Naravno, ne mislim na video igre nego na sve ostalo (mada mislim da bi PES6 i sl. trebao da radi ok)

Poslednja izmena:
Evo ovako,ja sam narucio preko Gigatrona(dakle,tih 309e). Lepo sam zamolio momka koji se javio(Boris cini mi se,ako cita ovo pozdrav za njega :d ) da mi testira monitor pre nego sto ga posalje. Svi su bili VRLO ljubazni(morao sam da cekam na liniji nekih 10 minuta iz nekog razloga,iskreno nisam imao nista protiv,i izvinjavali su mi se jedno 27 puta i to 6 razlicitih osoba :)

Dakle,narucio preko poste...sve je stiglo kako treba,monitor je extra,nemam probijanje,nemam mrtve pixele,dakle sve na svom mestu.

@uskmarko : Sve bi trebalo da bude ok na 5900XT,ja furam na 9600XT matorom :d
Neces kupiti "macku u dzaku" ,firma je poznata i kao sto sam rekao izlaze u susret maximalno. Zena me cak i nazvlala 2 puta da mi potvrdi kada ce da posalje paket i sl. :)

Dakle,sto se mene tice puna podrska Gigatronu :)

btw,Puska...hvala :)

vidis moje iskustvo je sdrugacije sa gigatronom. Otisao u radnju, pogledao monitor, nema bad pixele, pozadinsko osvetljenje ok, boje ok, odem da platim, dok oni spakuju, dodjem kuci kad ono u gornjem cosku ogreban ekran, polukruzna ogrebotina od nekog srafa. Zovem i zamenim za drugi.

vidis moje iskustvo je sdrugacije sa gigatronom. Otisao u radnju, pogledao monitor, nema bad pixele, pozadinsko osvetljenje ok, boje ok, odem da platim, dok oni spakuju, dodjem kuci kad ono u gornjem cosku ogreban ekran, polukruzna ogrebotina od nekog srafa. Zovem i zamenim za drugi.

Pa *** zamenio si ga :d.

Inače, video sam da imaju i LG 22" wide+tv za 339E. Definitivno nikad teže nije bilo naručiti monitor...

Poslednja izmena:

Ne razumem kakvo je to loshe iskustvo ????

Dobio si oshtecenu robu i zamenili su ti je bez pogovora!! Shta je tu loshe ??????????

@Razhiel nema problema, ja sam morao da rizikujem posto jedino u nedelju sam mogao za Bg, ali ispalo je odlicno i podelio iskustvo sa vama, drago mi je da je i tvom slucaju sve bilo ok :)

@filipos nije mi jasno jel ti mislis da su zapakovali neki drugi dok nisi gledao, ili su taj ostetili pri pakovanju, mislim sto kaze Shiki valjda je dovoljno da zamene bez problema i sve super ili ?

Vrh Dno