Šta je novo?

samsung 223bw ili 2232bw

Seraph

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
18.08.2008
Poena
380
Ima li neko neku ideju?Gotovo su u istom cenovnom rangu,223 ima 5ms i 21,6'',2232 ima 2ms i 22'',ali svi mi preporucuju 223bw...u cemu je caka?
Sklepao sam novi komp,treba mi jos monitor i dvoumim se izmedju ova 2....help :D

Za razliku od drugih ja bih ti preporucio 2232BW. Moj drug ima 223, a ja 2232. Realno gledano moj ima bolju sliku ali ne i savrsenu. Ako hoces bas dobar monitor uzmi T220.

Moj glas takodje za 2232bw.Samo malo pojuri samsung panel.Stvarno sam zadovoljan sa ovim monitorom.Sada vec za 250e.O razlici u dizajnu i da ne govorimo

Jos jedan glas za 2232BW (odlican monitor, a o dizajnu ne treba govoriti, samo gledati), ali ako imas kesa, onda svakako T220.

POZ:wave:

Poslednja izmena:
Ja imam 223bw vec skoro godinu i stvarno sam prezadovoljan.
Da sam na tvom mestu pre bih uzeo 2232bw, ako nista ono barem zbog lepseg dizajna:)

Pa u svakom slucaju radi se o novom modelu Samsung-ovog monitora. A i po specifikacijama je napredniji od 2232BW. Ruku na srce nisam video u realnom radu kako izgleda T220, ali svakako bi trebalo da je odlican monitor.

Pa u svakom slucaju radi se o novom modelu Samsung-ovog monitora. A i po specifikacijama je napredniji od 2232BW. Ruku na srce nisam video u realnom radu kako izgleda T220, ali svakako bi trebalo da je odlican monitor.

Juce mi je bio drugar koji ima 2232BW sa C panelom,i kaze da je ovaj moj dosta bolji,probijanje je manje i generalno je bas bio odusevljen sa monitorom.

Koliko znam to je do DVI interface-a, osvezavanje 60 Hz. Neka me ispravi neko ako gresim.

Vrh Dno