Šta je novo?

Samsung 193P

vladimirp

Slavan
Učlanjen(a)
12.07.2004
Poena
301
Pokupio sam ga danas. Ranije sam imao Samsung 152T (15" TFT) i koliko je on bio bolji od dotadasnjih CRT, toliko je 193P bolji od njega. Ovakvu sliku jos nisam nigde video.

Sad je plan da napravim projektor od 15-tice.

Jel' bljesti mnogo?

Bljesti koliko ga ti podesis, a preko magic tune-a imas cak i 3 preset nivoa osvetljenosti: text reading, internet i entertainment

Zanima me isti model pa ako nije tajna, koliko te je izasao?
Zadnji puta kada sam gledao kretao se izmedju 620-650€.

Ispao me je kao donja cifra, toliko se i krecu. Jos ne mogu da se naviknem na ovo cudo, neverovatan je.

Pridruzujem se odusevljenim reakcijama, vec mesec dana "VIDIM" sliku na monitoru, a i oci me se nesto odmorile ... :cigar:

Koja je razlika izmedju 193P i 920N ?
I uopste izmedju monitora 1xx i ovih 7xx,9xx, npr. 172N i 710N ?

1xx je starija generacijaod 7xx i 9xx. Ipak, 193P je najbolji izdanak svoje generacije i jos nisu napravili 9xx koji ga tuce po karakteristikama, osim mozda kontrasta koji je kod 193P 1:800 a kod novih, kazu da je 1:1000, mada sam na netu video da je to preterivanje. 193P je i dalje najbrza 19-ica sa konstantnih 20ms odziva. Ono "P" u nazivu znaci "professional", sto jeste tacno po pitanju svih karakteristika, ali, nazalost i po ceni.

Pogledaj

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=56884&highlight=193p

tu sam bio malo detaljniji :banana:

Hvala na odgovoru! Ovaj 920N me je zainteresovao jer je u Mikru proglasen za monitor godine (tj na IT Globusu).

Vrh Dno