Šta je novo?

samsung 191T...vredi li?

Ji 4Tze

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
09.04.2001
Poena
845
vredi li tih para?
za CAD, max, photoshop...Da li za takvu vrstu primene moze da se okarakterise kao otimalan?
i recimo kad bi ga uporedili sa nekim NF monitorom, ima li nekih generalnih zamerki?
i jos nesto me zanima. Kako to da se (generalno) TFT/LCD monitori ne preporucuju za prepress kad su Mac-ovi (u koje se kunu vecina onih koji rade pripremu) najjachi modeli isporuchuju bas sa onim 24" i slicnim TFT nebulozama

tako sto su kalibrisali oci na crt i ne vredi ih ubedjivati. :D 191t je ok ako ces da ga kacis na DVI, al' na igre tipa cs/q3/ut zaboravi...

Bahati [SiD] je napisao(la):
tako sto su kalibrisali oci na crt i ne vredi ih ubedjivati. :D 191t je ok ako ces da ga kacis na DVI, al' na igre tipa cs/q3/ut zaboravi...
ko jos igra cs/q3/ut kuci :p
elem, na DVI konekciju sam i mislio, glupo bi bilo kachiti tako nesto na analogni

Bogda je napisao(la):
dzabe meni anandov test, mene zanimaju iskustva i zamerke ljudi koji su ga probali...umem ja sa gugletom, ne brini :)

Ji 4Tze je napisao(la):
dzabe meni anandov test, mene zanimaju iskustva i zamerke ljudi koji su ga probali...umem ja sa gugletom, ne brini :)
Goog luck finding one here.:(

Ji 4Tze je napisao(la):
ko jos igra cs/q3/ut kuci :p
elem, na DVI konekciju sam i mislio, glupo bi bilo kachiti tako nesto na analogni
ondaK nema sta da brines! :D

Ji 4Tze je napisao(la):
a da...a kolko uopste kosta kod nas? ja negde vidoh neku cenu od oko 1200 ojra :( :hump:

Ti si mislio da je to jeftino ? :)
Pa to mu je neka realna cena, napolju je mozda oko 1000$, ali cisto sumnjam da je manje.
Kod TFT-ova cena nije srazmerna dijagonali.

Vrh Dno