Šta je novo?

Samsung 173T TFT monitor 17"

castor

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
705
Da li je neko negdje vidjeo ovaj monitor ili ga probao? Ako ga neko ima, kakvu su mu utisci (o monitoru naravno)?

Obzirom da mi je monitor ušao u najužoi izbor za kupovinu, trebaju mi sve raspoložive informacije, a naročito od nekoga ko ga je probao, vidio da radi ili ga ima i koristi u svakodnevnom radu bilo na poslu ili kod kuće.

Unapred zahvala onaj koji je toliko zbunjen svime ovime.

Pozdrav.

M a najbolje ti je da sam vidis,a i na netu mozes naci sve sto te interesuje o njemu.Nemoj uzimati a da ne vidis da nema losih piksela.Ja sam uzeo Nec 71VM TFT,bez istih i veoma sam zadovoljan sa njim,sto naravno ne znaci da ti nesto sugerisem:)Koji god da kupis,samo isprobaj prvo,da kasnije nebi bilo razocarenje.Pozdrav

Ako imas kinte i nije ti je zao ne verujem da ces se razocarati ako pazaris!

Sad zavisi i po kojoj ga ceni imas i dali mozes da ga istestiras na mrtvake!

E, pa ovako. Monitor je danas naručen i očekujem ga do polovine slijedećeg mjeseca.

Monitor sam pogledao juče u Tehnomarketu Evropa na Novom Beogradu, kod Fontane. Naprosto sam izmrcvario dečka koji tamo radi.

Prvo smo ga kačili na neku mašinu na kojoj je Linux i nV FX5200 dual head, ali nije radi DVI. Onda smo to prebacili na NEO DVD standalone player koji ima VGA izlaz. Obzirom da je slika bila veća nego rezolucija monitora (???) odustali smo od toga i naboli ga na PackardBell mašinu sa ATI-jem 9200. Onda sam puštao u gledao trejlere za SWAT, Returner (izgleda da je film odličan) i za Fast & Furious. Nas trojica smo gledali (momak što radi, njegov šef/nadzorni organ i ja) i ni na jednom trejleru nismo primjetili da slika na bilo koji način zapinje, pravi ghosting ili tako nešto.

Kad sam ga nakačio na tog PB-a i vidio kakav ghosting ostaje od miša, nisam mogao da vjerujem. Onda mi je palo na pamet, obzirom da je Win XP HE instaliran, da bi možda mogla biti uključena opcija Show pointer trails. Naravno, kada sam to isključio, stvari su se mnogo promijenile.

Slika je fenomenalna, barem što se mene tiče, a i sam monitor mi se mnogo više dopada nego 172X koji je takođe bio u opciji. Ima pivot, podešavanje po visini i dva mala zvučnika u podnožju. Što se mene tiče, od kada sam vidio 18(9)1T nisam mogao da dočekam da se pojavi neki u 17" verziji da ga uzmem. Konačno se i to dogodilo.

Što se cijene tiče, ovakva se dobija možda jednom u životu. A što se testiranja tiče, garantovano mi je da dobijam BAD PIXEL FREE monitor.

Sad mi samo ostaje da čekam još jedno 15ak dana dok mi makina stigne.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno