Delija je napisao(la):Zavisi od toga za sta ti treba...
Paradigma je napisao(la):Upoznajte se prvo sa razlikama koje odlikuju tehnologije TN+Film, S-IPS, MVA i PVA pa onda trazite najbolje u kategoriji koja najvise odgovara vasim potrebama. Za sada imate poucnih tekstova na xbitlabs-u i firingsquad-u.
valek je napisao(la):Bice zanimljiv ovaj 173P + sa PVA displejem kada se pojavi. Sve sto ima 173P i jos 8ms odziv i 1500:1 contrast ratio. PVA i 8ms, zivi bili ...
byMaX je napisao(la):Da, 173P Plus bi trebalo da ima 8ms panel, ali nisam siguran da ce biti xVA zato sto je tesko izvuci pravih 8ms u takvoj tehnologiji. Njima je 173P uvek bio classy monitor vrhunskih ali ne performance karakteristika. Mozda ce preci na TN+Film i potruditi se da naprave bolji dithering algoritam, ali se bojim da kontrast i ugao gledanja nece biti na nivou prvog 173P. Sve ostalo vezano za njega - dizajn, kvalitet izrade, sve je na apsolutno najvisem mogucem nivou. Ja se lozim da uzmem 193P Plus, cak iako bude boljih monitora kada je panel u pitanju. Ono jednom kad vidis, ako ima sanse da ga uzmes, neces se mnogo razmisljati. Crni model ce se savrseno uklopiti uz WaveMaster kuciste...
mipko je napisao(la):Uh...
Pa danas bas nista nije jednostavno...
A ja stvarno nemam vremena da se bakcem sa svim tim.
Dakle koja je to kategorija monitora i koji bi to model bio the best (17")
1. ne treba mi neki super odziv jer ne gledam filmove i ne igram igrice
2. sedim za racunarom preko 10h dnevno dakle slika MORA da bude odlicna
3. boje i kontrast moraju da budu odlicni
4. pozadinsko osvetljenje odlicno
hvala
mipko
Paradigma je napisao(la):Savetujem ti da razmislis o Dell UltraSharp seriji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari