Stevs je napisao(la):Verovatno da je memorija u pitanju, mada i Asus A7V133c u verziji 1.05 je mnogo manje overclockabilan od 1.04 verzije. Izgleda da Asus postaje prosek...
BOOK je napisao(la):Zasto Asus a7v133-c i Athlon xp 1500+ ne daju da dignem FSB na vise od 140Mhz, a da sistem bude stabilan!
Hladjenje je OK. Graficka je NVidia Vanta 16MB, memorija razna (128+64+64 = Kingston + Simens + ne znam koja).
Hvala Vam!
intel je napisao(la):pa mozda su prosek TE ploce koje malo koga sada interesuju, ali svakako danasnji ASUS-ovi udarni modeli to nisu...
Stevs je napisao(la):Ja uopšte nisam zadovoljan sa Asusom evo sad imam Asusuov MX400 od koga se svaki eagle bolje clockuje...
Stevs je napisao(la):Ja uopšte nisam zadovoljan sa Asusom evo sad imam Asusuov MX400 od koga se svaki eagle bolje clockuje...
MX400 jeste Pro u oznaci kod ASUS-a, a i pure ima mem. od 4,8 ns. (barem to sto imam ja).intel je napisao(la):pa dobro ti daj XX DM vise i uzmi PRO varijantu i plati pozlaceni kuler i memoriju od 4.8ns!
TazDeVil je napisao(la):MX400 jeste Pro u oznaci kod ASUS-a, a i pure ima mem. od 4,8 ns. (barem to sto imam ja).
intel je napisao(la):Uglavnom je rec o robi sa reklamacije, tako da treba paziti.
Geek_master je napisao(la):Jao crni mi na sta smo spali, pa zar da nam uvaljuju robu koja je na zapadu bila sa reklamacija![]()
![]()
![]()
Geek_master je napisao(la):Jao crni mi na sta smo spali, pa zar da nam uvaljuju robu koja je na zapadu bila sa reklamacija![]()
![]()
![]()
Geek_master je napisao(la):Opet, osecam se kao kanta za djubre... to jest, bar bi Stevs trebalo tako da se oseca...![]()
Arahne je napisao(la):Da bismo optuzili asusa za lose ploche moramo da vidimo koja su setovanja u biosu za memoriju i za ceo sistem. I uopste koji je operativni sistem nestabilan? Dakle, Book reci kako si sredio bios?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari