Šta je novo?

Sam Raimi Directing WoW Movie

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5800X3D | Fuma 2 rev.B
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B550M-PLUS
RAM
Fury Renegade 2x16GB DDR4 3600MHz CL16
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF750
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Izbor i nije toliko loš s'obzirom da čovek ima iskustva sa blockbuster-ima (Spiderman) a poslednji film (Drag Me to Hell) pokazuje da još uvek nije "zarđao" ;)

Blizzard Entertainment and Legendary Pictures announced today that Sam Raimi signed on to direct the motion picture based on Blizzard ’s Warcraft universe. Raimi directed the Spider-Man trilogy, he wrote and directed The Evil Dead and produced 30 Days Of Night. His recent work includes the supernatural thriller, Drag Me To Hell, which he also wrote and directed.

"At its core, Warcraft is a fantastic, action-packed story," said Raimi. "I am thrilled to work with such a dynamite production team to bring this project to the big screen."

Više o ovome link

Sad citam neke stare vesti

It appears that Uwe Boll applied to Blizzard for the role of director in the World of Warcraft movie.
HAHAHAHAHA

Najjaci je bio odgovor Blizza na tu "aplikaciju" ...

'We will not sell the movie rights, not to you...especially not to you" :D

Bolje i Uwe nego Paul W.S. Anderson na primer :S:

Sem Rejmi je dosta pao i komercijalizovao se. Daleko je to od vremena kada je radio filmove kao što su Evil Dead i Darkman.

^ Upravo!
Ali, nadajmo se da sad nece biti Teen ili PG13, nije Rejmi za te stvari :)

Ali, nadajmo se da sad nece biti Teen ili PG13, nije Rejmi za te stvari :)

Pa sam WoW je PG13. Ti stvarno ocekujes da ce Blizzard bilo kome dozvoliti da od njihove igre za 7-77 napravi R rated movie sa scenama sexa izmedju horny patuljka i zavodljive Elfice :trust:

Da sam na Uwe-ovom mestu iz inata ne bih napravio vise ni jedan film :D

Sem Rejmi je dosta pao i komercijalizovao se. Daleko je to od vremena kada je radio filmove kao što su Evil Dead i Darkman.

cheers

Pa sam WoW je PG13. Ti stvarno ocekujes da ce Blizzard bilo kome dozvoliti da od njihove igre za 7-77 napravi R rated movie sa scenama sexa izmedju horny patuljka i zavodljive Elfice :trust:

Samo izbaci patuljka iz kombinacije, i dodaj jos jednu elficu :D O, da...To bi bio pravi film :p

Ne mora da bude R, dovoljno je i Mature :)

I da izbegnu poklapanje izlaska sa buducim filmom Pitera Dzeksona :p

"We're definitely not going to make a G or a PG version of this. It's not PillowfightCraft." -- Chris Metzen

Dakle, definitivno ce biti nesto brutalnije nego u igrama. ;)

Za to imaš World of Whorecraft filmove. Episode One: Rogues Do It From Behind :D:D

Bolje i Uwe nego Paul W.S. Anderson na primer :S:

No chance, svaki Uwe-ov film je bio pravi fijasko (btw. zanimljivo je da ima i jedan film sa takvim nazivom:p) i nijedan ne zasluzuje cak ni prelaznu ocenu a cisto sumnjam da ce i dolazeci filmovi, ukljucujuci tu i Bloodraine 3 da budu bolji.
Sa druge strane P.W.S.A je radio Event Horizont koji nije los film a cak i Resident Evil serijal je miljama daleko od filmova ranije pominjanog Nemca.

Event Horizon je daleko od ne-loseg filma u smislu da je odlican. RE serijal je (meni) najgori trash a volim RE igre (osim 4 i 5).

Event Horizon je daleko od ne-loseg filma u smislu da je odlican. RE serijal je (meni) najgori trash a volim RE igre (osim 4 i 5).

Nisam rekao da je RE dobar serijal, ali ako ga uporedim sa npr Alone in the Dark, BloodRaine ili Far Cry (cisto da se zadrzim na filmove radjenim po igrama) koji su po meni blagi ocaj, filmovi iz tog serijala su kao sto rekoh miljama ispred.

Dobar je RE serijal, samo sto nema veze sa igrama, samo to. ;)

Nisam mu to uzeo za zlo, posmatrao sam ga kao da nikad nisam cuo za igricu uostalom kao i napred navedene filmove Uwe Bolla.;)

Poslednja izmena:
What's the latest news? According to an interview he conducted with MTV last week, the man behind Saving Private Ryan's Oscar-nominated screenplay will be writing the movie's script. Robert Rodat's other screenwriting credits include The Patriot and Fly Away Home.

"We want to be really faithful to the game," Raimi told MTV. "We would have our writer, Robert Rodat, really craft an original story within that world that feels like a 'World of Warcraft' adventure. Only obviously it's very different 'cause it's expanded and translated into the world of a motion picture."

Raimi also confirmed the movie will be an original story, not one based on one of the existing pieces of Warcraft lore. He's working to capture "the Horde and the Alliance and the mythology that takes place in the game, and the archetypes that the game presents. I think we would try and find touchstones within the game to make it accurate and true and choose one or some of the lands that are portrayed in the game with as much accuracy and authenticity as possible."

Does Warcraft's rich mythos have enough character, enough back-story, and (perhaps most importantly) enough brand recognition to succeed where so many other video game movies have crashed and burned? Would you go see a movie based on the second biggest-selling PC franchise of all time? Let us know what you think in the comments.

Da li sam ja jedini koji misli da ovaj film ne bi bio "los", kada bi bio uradjen kao jedan od njihovih intro-a? Tj. da ga naprave skroz u CGI-u? Mislim da bi tako imali vise slobode da pretvore svoju viziju u delo. Kada bi uradili to za Warcraft serijal i za Warhammer:40k ja bih bio srecan :D, jer su me uvek odusevljavali sa tim cinematics-ima :).

Da li sam ja jedini koji misli da ovaj film ne bi bio "los", kada bi bio uradjen kao jedan od njihovih intro-a? Tj. da ga naprave skroz u CGI-u? Mislim da bi tako imali vise slobode da pretvore svoju viziju u delo. Kada bi uradili to za Warcraft serijal i za Warhammer:40k ja bih bio srecan :D, jer su me uvek odusevljavali sa tim cinematics-ima :).

U "Avatar" tehnici bi bio vrh. :)

To bi bilo super ali takav proces bi trajao mnogo dugo i bio bi preskup cak i za Blizzard.

nadam se da ce blood elf cice da budu hot !

A ja se nadam da Raimi nece ovaj film raditi u svom stilu.

To bi bilo super ali takav proces bi trajao mnogo dugo i bio bi preskup cak i za Blizzard.

Verovatno, nisam razmisljao iz te perspektive. Vise sam razmisljao sta bih ja voleo da vidim kao Warcraft film. Mada ponovo sa druge strane imas dva Final Fantasy filma koji su radjeni u CGI-u. Da ne pricamo o Pixar filmovima :). Moglo bi da se izvede. Nekako ne bih mogao da zamislim Warcraft film sa pravim glumcima, dosta mi se vrti u glavi onaj D&D promasaj i njemu slicni. U igrama su likovi predstavljeni sa ogromnim oklopima, velikim cekicima i slicno. Kako ce to ta prevedu na film? Nadam se ne kao neki remake Lord of the rings-a, nekako mi ne ide.

Vrh Dno