Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Tražim JEFTIN bluetooth radio za kola. Našao sam ovako nešto što mi odgovara po ceni. Od uređaja ne očekujem neki spektakl, ali ono zbog čega ga uopšte i kupujem je da mogu da obavljam razgovore pristojnog kvaliteta, preko EKSTERNOG mikrofona, koji se ovde takođe dobija i da mogu da slušam muziku koju emitujem preko telefona (Deezer). Tehnički ovaj uređaj podržava i jedno i drugo. Ali zanima me da li ga neko zaista ima, ili ga je koristio i kakav je kvalitet pre svega mikrofona? Dakle da li je mikrofon dovoljno osetljiv i kvalitetan da se razgovori mogu obavljati normalno, odnosno da me sagovornik moze cuti normalno? Ranije sam imao neki pioneer, doduse dosta star uredjaj i u autu koji je bio isto star i drndao dosta, ali sagovornici me skoro nista nisu culi i ti razgovori su bili skoro neupotrelbjivi. Sad mi je bitno da na tom segmentu ne napravim gresku.
Sto se tice ostalog, samo da taj bluetooh moze normalno da se poveze, da ne gubi konekciju ili nesto slicno i da je zvuk generalno pristojan.
Ako imate neki bolji predlog, otvoren sam za sugestije. Razmisljao sam mozda i o nekom polovnom uredjaju poznatijeg brenda, ali opet blizi sam da uzmem ovo posto je novo i imam dve godine garanciju, nego da kupujem nesto polovno. Mada opet, ako znate neki konkretan predlog za uredjaj koji ima odlican kvalitet razgovora i generalno da je dobar i znate gde tacno moze da se nabavi, mozda bih i tako nesto uzeo.
Sto se tice ostalog, samo da taj bluetooh moze normalno da se poveze, da ne gubi konekciju ili nesto slicno i da je zvuk generalno pristojan.
Ako imate neki bolji predlog, otvoren sam za sugestije. Razmisljao sam mozda i o nekom polovnom uredjaju poznatijeg brenda, ali opet blizi sam da uzmem ovo posto je novo i imam dve godine garanciju, nego da kupujem nesto polovno. Mada opet, ako znate neki konkretan predlog za uredjaj koji ima odlican kvalitet razgovora i generalno da je dobar i znate gde tacno moze da se nabavi, mozda bih i tako nesto uzeo.