Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Do skora (do danas) sam na hardu imao dve particije koje su bile skrivene (na jednoj je bilo nesto vezano za oporavak sistema koriscenjem Recovery diska, dok je druga bila formatirana za OSX) tako da se iste nisu mogle videti u exploreru.
Od danas, nemam pojma zbog cega obe su postale vidljive i nemam pojma kako da ih sakrijem da se ne vide, obzirom da u Acronis disc director suite pise da su i dalje hidden (radio ponovo unhide pa hide i nista) a u disc managementu viste mi ne daje nikakvu opciju (ili ja nisam uspeo da je nadjem)! U stvari za ovu drugu kaze da je sakrio a kada se racunar restartuje ona opet nije hidden!
Ima li kakav predog sta da cinim i da ih ponovo sakrijem?
Od danas, nemam pojma zbog cega obe su postale vidljive i nemam pojma kako da ih sakrijem da se ne vide, obzirom da u Acronis disc director suite pise da su i dalje hidden (radio ponovo unhide pa hide i nista) a u disc managementu viste mi ne daje nikakvu opciju (ili ja nisam uspeo da je nadjem)! U stvari za ovu drugu kaze da je sakrio a kada se racunar restartuje ona opet nije hidden!
Ima li kakav predog sta da cinim i da ih ponovo sakrijem?