Šta je novo?

sakrivanje

zeljkoBU

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2003
Poena
316
dali je moguce sakrivanje ID kad se zove sa fixnog na mobilni,digitalna centrala a broj pocinje sa 2434***.

*72# pa vrti broj :)

jel radi 100%?

Ja mislim da je ta usluga iskljucena.

Poslednja izmena:
iskljucena je,javlja mi da biram nepostojeci broj...otici cu u telekom i videti sta moze da se urade...

Meni ta varijanta i dalje radi na 322* i 367* centralama, na 277* neće, mada je bilo već rasprava na ovu temu...

Evo da iskopam jednu staru temu... dakle ima li nacina da se sakrije ID kad se zove s fiksnog na mobilni (ako je bitno, u pitanju je 233* centrala).

Probao sam ovo *72# ali dobijam "birate nepostojeci broj" cim to ukucam...

Cenim da svi imate mobilne telefone, pa samo da vas pitam jel znate da vam je zvanje mobilnog sa fiksnog mnogo skuplji sport nego mob-mob?

Istina!?

Nije istina, zavisi. Minut sa fiksnog na mobilni je 5 dinara u jeftinoj i 10 din u skupoj tarifi, dok mob-mob zavisi od tarifnog paketa, operatera, mreze koja se zove...

pa mozda zove nekog na FIXNI pa da sakrije poziv,masa ljudi ima sad ID pa ako oce nekog STOJANA:D da zove,ko zna...

Evo da iskopam jednu staru temu... dakle ima li nacina da se sakrije ID kad se zove s fiksnog na mobilni (ako je bitno, u pitanju je 233* centrala).

Probao sam ovo *72# ali dobijam "birate nepostojeci broj" cim to ukucam...

Treba da aktiviras uslugu, pozovi onaj njihov Call Centar pa vidi.

Pozdrav

Au, pa zasto nije za dz? Ranije sam trazio na sajtu informacije o ovoj usluzi i nije bilo. Sad ne znam...

Ja sam par puta pitao za skrivanje broja u fixnoj mreži i rekli su mi da ne postoji ta mogućnost,inače mi centrala počinje na 2391***
Ako je još neko na toj centrali,a to mu radi neka javi.

Skrivanje id je ukinuto za vreme vanrednog stanja,posle ubistva Djindjica
Doneta je odluka da se ta opcija iskljuci i od tada nije vraceno po starom

Vrh Dno