Šta je novo?

?Sajt za pronalazenje SLICNIH fontova?

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Dakle, secam se da je u nekom casopisu ranije bilo pomenuto da postoji sajt na kome mozete da nadjete odgovarajuci font, tako sto im vi posaljete capture tog fonta (u bilo kom slikovnom formatu), a oni vam onda izlistaju sve slicne (ponekad i bas iste) fontove... Zna li neko taj sajt, tj. adresu istoga?

Hvala :wave;

Da nemate ili da ne znate kako se zove font Minnesota Timberwolves-a? Bash dobro izgleda, jos kad bi ga nabavio...

ZoNi je napisao(la):

Problem je samo u tome shto i kad ti nadje font, morash da ga platish na tom sajtu :(
Trazio sam bash nekoliko puta neke fontove, i jedva sam nashao ali samo slichne, iako sam znao ime....vecina dobrih fontova se placa, a besplatni su samo neki amaterski...jedino reshenje su neki font packovi po CD klubovima...

driver je napisao(la):
Problem je samo u tome shto i kad ti nadje font, morash da ga platish na tom sajtu :(
Trazio sam bash nekoliko puta neke fontove, i jedva sam nashao ali samo slichne, iako sam znao ime....vecina dobrih fontova se placa, a besplatni su samo neki amaterski...jedino reshenje su neki font packovi po CD klubovima...

Eh, sad... ti bi da ti ga nadje i jos da ga dobijes free... eheee... :D
Jes` da se tamo mora platiti, ali pomaze recimo kada imas CD sa cirka 15.000 fontova pa nemoras da burlas po njemu, vec ti ovaj da naziv i voila... ;)

Misha je napisao(la):
Zoni sa kojim si fontom pisao ono Letitia Casta na svom sajtu? Aj ako te ne mrzi poshalji mi ga na [email protected]

poz

ne mogu sada da ga nadjem - na nekom mi je CDu (formatirao sam hard pre 10ak dana)... videcu ovih dana, pa cu ti poslati... hajde, podseti me: posalji mi mail (na onaj sa Leticijinog dela sajta)

Nazad
Vrh Dno