Šta je novo?

Sajt za prevode pootnik radi ponovo

Drunk Devil je napisao(la):
Adresa je malo promenjena: http://www.pootnik.net
Ali je spor dozlaboga :(

uzasno spor brate uzasno sta uradise od sajta cccc

I posle kažu da je Veratov host spor...

Danas je stvarno grozno spor, ali nadam se da je to samo prolazno. Prethodnih par dana je radilo solidno.

cek ovaj sajt se hostuje kod verata neverujem posto ja imam 256k sa veratom cable
znaci otvarao je bar 2 min sajt
tak oda neverujem da je kod verata inace sacu proverim
poz

IronSERB je napisao(la):
cek ovaj sajt se hostuje kod verata neverujem posto ja imam 256k sa veratom cable
znaci otvarao je bar 2 min sajt
tak oda neverujem da je kod verata inace sacu proverim
poz

Ma ne kapiraš - pootnik.com je bio na Veratu, a ovaj je na drugom hostu, pa je sporiji...
Inače se brzina popravila sada već...

Posto sam bio sponzor domena i hosting-a. Procitao sam probleme koji su ovde izneti i kontaktirao sam administratora.
Na serveru se nalazi 5 prezentacija od kojih je i pootnik.net
Zauzetost servera je 8% a problem nije uopste kod servera nego u samoj skripti koja pokrece www.pootnik.net
Naslovna stranica ima gomilu statistika sto sve mora da se kesira, sigurno jako dugo traje generisanje statistike.
Tako da problem u hostingu nije nego je problem u samoj skripti treba sve da se proveri i da se vidi u cemu je problem.

P.S. Ko ima zanimljive i jako primamljive projekte a nema hosting i domen moze da se javi na mail [email protected]

bSecurity je napisao(la):
Posto sam bio sponzor domena i hosting-a. Procitao sam probleme koji su ovde izneti i kontaktirao sam administratora.
Na serveru se nalazi 5 prezentacija od kojih je i pootnik.net
Zauzetost servera je 8% a problem nije uopste kod servera nego u samoj skripti koja pokrece www.pootnik.net
Naslovna stranica ima gomilu statistika sto sve mora da se kesira, sigurno jako dugo traje generisanje statistike.
Tako da problem u hostingu nije nego je problem u samoj skripti treba sve da se proveri i da se vidi u cemu je problem.

Nije uopšte tačno da se skripte izvršavaju sporo. Statistika za par hiljada stavki se obavlja jako brzo na MySQL bazi. Ko ne veruje, neka ukuca direktan link - na primer http://www.pootnik.net/slanje.php , u kome nema poziva MySQL baze. I to se jako sporo učitava, evo sada ga probam preko Euneta, i treba mu oko minut (skripta je jako prosta) .

Ovo uopšte nije dobro, sa Verata je sve radilo 10 puta brže. Čak izgleda da nije problem u vezama sa hostom, pošto je FTP upload radio solidno brzo. Moraćemo kontaktirati host stuff da vidimo šta je uzrok sporoće.

Inače se dešavalo par puta sinoć da je radilo dosta brzo, ali izgleda da je to retka pojava :(

Nazad
Vrh Dno