Šta je novo?

Saitek Pro Flight Rudder Pedals ?

Lulac

Cenjen
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poena
150
Поздрав !

Да ли неко зна где се све могу наћи поменуте педале за симулаторе летења? Осим у Компдеску, где им је цена око 14.900 дин. да ли има нека повољнија цифра :d ...

Ima evo ja prodajem moje cim pazarim logitech G940. :)
A prodavacu i Saitek X52 PRO HOTAS. Oba su stara 7-8 meseci, i koriscena manje od 200 sati leta. Ali najverovatnije cu da prodajem u paketu i pedale i x52 pro - nema svrhe da prodam jedno a da drugo ostane. A i cena koju planiram za oba u kompletu je 150 jura sto je vise nego 50% manje od nove cene a ovo je prakticno novo. :)

Poslednja izmena:
Салут Димчо!

...cena koju planiram za oba u kompletu je 150 jura...

Цена је примамљива! Али онда ћу да имам 2 (два) Х-52!!!

Елем, када се може очекивати аукција поменутих направа, пошто и ја постајем помало нестрпљив...?

:cigar:

Pa ja razmisljam da pocnem da grickam nokte, iako sam se toga uvek grozio... :)
Da ima gde ja bih sutra pazario logitech G940, ali nema i posto pratim situaciju vec jedno mesec dana, odgovor koji stalno dobijam od potencijalnih dobavljaca je sledece nedelje, i tako iz nedelje u nedelju...
Zenini dolaze iz Austrije za 10-ak dana, pa razmisljam da organizujem nesto preko njih, ali ako se uzme u obzir da oni ne razlikuju dzojstik od pegle cela operacija je malo teza, razmisljao sam i da pazarim mojom kreditnom i da posaljem njima na adresu tamo ali pitanje kako bi to sve proslo - nasa kreditna sa podacima odavde kao gift na adresu u Austiji meni bi izgledala sumnjivo, a verovatno i potencijalnom austrijskom prodavcu.
Ima jos par opcija o kojima razmisljam ali u svakom slucaju u sledecih 2-3 dana moracu da odlucim da li da organizujem nesto preko grane ili da cekam ove nase domace dobavljace...

Saitek Pro Flight Rudder Pedals ima i u gamesu po 14 900, tako da im je to izgleda regularna cena.

Da ali ja planiram da prodam i pedale i X52 PRO u kompletu za 150 EUR. Dok u Game-S to u kompletu izadje oko 34.000 din. :)

Poslednja izmena:
...ама Димчо, Кад?!

...кад' планираш да даш педале и џој на тендер....за 2, 5 или 10 дана ????....

Почињем и ја да будем нестрпљив... :guitar:

Poslednja izmena:
...ама Димчо, Кад?!

...кад' планираш да даш педале и џој на тендер....за 2, 5 или 10 дана ????....

Почињем и ја да будем нестрпљив... :guitar:

....E ... ja bih najvise voleo da znam odovor na ovo ali kako se situacija (ne)razvija ima da bude jos mesec dana najmanje. :(

Нађох педале у извесној продавници LB Computers за 12.993 дин., али на телефон нико да се јави....!!!!

http://www.lbc.rs/detalj.php?gru=21&pro=5598&det=4534

Чини ми се да се поменута продавница не котира баш високо по питању услуге!?
Да ли то значи да их треба заобићи???

Poslednja izmena:
Нађох педале у извесној продавници LB Computers за 12.993 дин., али на телефон нико да се јави....!!!!

http://www.lbc.rs/detalj.php?gru=21&pro=5598&det=4534

Чини ми се да се поменута продавница не котира баш високо по питању услуге!?
Да ли то значи да их треба заобићи???

Ja se ponadao da si nasao G940... :(
Ne znam za ovu firmu nikad nisam ni cuo za njih, zovi budi i budi uporan, profesionaliziam kod 90% nasih firmi nije bas na zavidnom nivou, cak ni kod onih najvecih.

Ja se ponadao da si nasao G940...
Димчо само рилакс :smoke: ! Неће проћи ни годину дана и Г-940 ће бити твој...а онда како то обично бива...човек се разочара у оно што види...:mad:

Елем, проблем са нама из ''унутрашњости'' је то што овакве трансакције морамо да обављамо путем телефона или и-мејла, што оставља велики простор за ''транге-франге'' ! ! !

...једног дана кад ми до*изди одо и ја у БеЈоград....:crash:

Ma to nije nikakav problem ja sve pazarim iz par proverenih firmi (npr. Microsystems), pogledam na sajtu, posaljem mail ili pozovem telefonom, oni mi puste fakturu ja uplatim i sutra dan je tu post-expresom. Samo kad bi jos tako moglo da se naruci iz inostranstva za ove malo egzoticnije proizvode (kao G940)...jedini razlog zbog kog bi voleo da konacno udjemo u EU... :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno