Šta je novo?

Saitek Cyborg

Godzilla

Cenjen
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poena
169
U pitanju je ovaj mis:

saitek-cyborg.jpg

Da li treba da desni klik bude bukvalno necujan dok se levi click cuje?
Ili da idem da reklamiram misonju? Sve apsolutno radi...

Ne znam zasto nema slike, ali to je ovaj...

edit: ne znam kako nema slike, kopirao sam link sa neta i ubacio u img. :L

Poslednja izmena od urednika:
Ne znam da li je to postala neka praksa proizvodjacima ali i meni na novom death adderu levi klik duplo glasniji od desnog!!!

Kod mene se oba klika čuju, doduše različito al se dosta čuju.

freezer, cuje se i levi ali jedva... bas tiho... ali sve radi ok... npr. kao da je za malu nijansu levi taster tvrdji a desni meksi...
nemam pojma...

freezer, cuje se i levi ali jedva... bas tiho... ali sve radi ok... npr. kao da je za malu nijansu levi taster tvrdji a desni meksi...
nemam pojma...

Jeste da se desni jače čuje, ali nije baš da se levi ne čuje kao što ti kažeš, bar kod mene. A što se tiče tvrdoće potpuno su isti. Prezadovoljan sam sa pacovom, dve godine ga urnišem...:S:

Ma cuje se, ali skroz blago... nista, necu da se nerviram, bas me briga :D
U krajnjem slucaju uvek mogu da se vratim na x7. :d

Ma da, mislio sam da nije neki mis, tj da mi nece dobro lezati u ruci, ali ispade bas super...
Jedino sto me nervira taj desni klik, ali opet imam 24 meseca garancije, pa ako rikne valjda cu da dobijem novi.
Ne znam kako to unutar mise izgleda, ali "tripujem" npr. kao da se pohabao desni klik, mada verovatno samo tripujem :d

Jedini da kazemo zamerka na misonju je glasan skrol, tj. dosta se cuje... na kojoj tezini ti koristis skrol? Ja na najmanjoj :)

Baš tripuješ...:d Ja sam u početku imao muke dok se nisam navikao, čak sam hteo da ga bacim koliko sam se nervirao zbog tog oblika. Sad kad sam se navikao ne bih ga menjao nema šanse, toliko je precizan da nemam reči. Stvarno je skrol jedina zamerka, dere se ko jarac :D i ja ga držim na najmanjoj težini. Uglavnom imaš miška boli glava i nemoj da se nerviraš dal se čuje ili ne čuje, samo ga deri. Jedino ako ti otkaže neki taster onda ga reklamiraj, ovako ne obraćaj pažnju to tako treba...:smoke:

da se ubacim i ja... od dana kad sam ga kupio, levi taster ima malo vetji hod u povratku, tako da se ba$ chuje; dok za desni treba da ugasim muve:) skrol na najnizhem, i super je sve... jedino ponekad(nisam siguran da li su drajveri?) 'otje da krene da baguje(jednom u nekoliko dana) i tad levi taster preskache svaki chetvrti ili peti klik...

Vrh Dno