Šta je novo?

Saitek Cyborg Keyboard

Ima tastatura i za 300din... :smoke:

Cyborg je 6500 a Lycosa 8900. Tarantula je ja mislim oko 11000 ali nema osvetljene tastere

Ima tastatura i za 300din... :smoke:
Kreativno, nema shta.

@OCz Nije Madonna ne brini, vidish da ne dozvoljava klima da se ukljuchuje, hoce da se raspadne od silnih operacija i prepravki.:d

Nadam se da ne. :)
Proshao sam neki dan pored Doma Sindikata i nedaleko od istog ima neki izlog sa silnim ekranima, podlogama za misha (videh beli Steelpad :smoke:) i u izlogu upravo Cyborg tastatura. Stvarno dobro izgleda uzhivo.
Takodje sam iskopao da ima ovo kod nas da se uzme za nekih 3500 dinara, isto hibrid Razer-a i Microsoft-a: Reclusa™.
Zna li neko neshto o ovoj tastaturi, valja li chemu?

Ova već deluje lepo ;)

Takodje sam iskopao da ima ovo kod nas da se uzme za nekih 3500 dinara, isto hibrid Razer-a i Microsoft-a: Reclusa™.
Zna li neko neshto o ovoj tastaturi, valja li chemu?
Ukucaj na benchu reclusa u search. Takodje sam razmisljao onjoj ali ima gadne probleme sa pritiskanjem vise tastera. Npr. strelica gore u stranu i Num0 ne rade zajedno kao i neke kombinacije sa WASD. I sto se tastatura za 300 din. tice, imas i polovnog juga za 500e ali opet ljudi i prave i kupuju BMWa i Mercedesa...

Ne razumem zasto uzimati nesto sto se predstavlja kao gamerska tastatura kad je broj dodatnih tastera uzasno mali ? Ove tastature u svojoj osnovnoj nameni, a to je gaming, nemaju sta da traze pored G15, G11 kao i onih kastomizovanih Zboard.

Prosto neverovatno da pojedine firme poput Razera i MS-a uspeju da prodaju muda za bubrege pod gaming etiketom i to jos gamerima koji bi kao trebali da se razumeju u ono sto kupuju...

Poslednja izmena:
pa razer tarantula je gamerska jer dozvoljava 10 simultano pritisnutih tastera da se ne zakoci. to moze g15?

Nebitno sto ti za iskoriscavanje tih 10 tastera treba vise od 5 prstiju na ruci, al' vazno da ima i da se hvale time ? :)

Da, ali kako si ti napisao, ispada da Razer i Microsoft to ne mogu ;)

Ne razumem zasto uzimati nesto sto se predstavlja kao gamerska tastatura kad je broj dodatnih tastera uzasno mali ? Ove tastature u svojoj osnovnoj nameni, a to je gaming, nemaju sta da traze pored G15, G11 kao i onih kastomizovanih Zboard.

Prosto neverovatno da pojedine firme poput Razera i MS-a uspeju da prodaju muda za bubrege pod gaming etiketom i to jos gamerima koji bi kao trebali da se razumeju u ono sto kupuju...
Pa fora je da mozes da podesis bukvalno bilo koje dugme na tastaturi da se ponasa kako ti hoces i tako x10 za svaki profil a profili se menjaju u letu. I sada neka mi neko kaze da koristi sve F tastere i npr. Print Screen i Scroll lock. Ti tasteri su potpuno neiskorisceni, a verujem da ima bar 10-ak tastera koji se mogu customizovati a da ne uticu na rad

Poslednja izmena:
Vrh Dno