Šta je novo?

Saints Row 4

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
More sickness to come, now with more extra flying:

srivcrossingthedelawarenoframe.jpg

Saints Row 4 launches on 20th August 2013 in the US and 23rd August 2013 everywhere else, a just-published trailer reveals.

Saints Row 4 is planned for release on PC, PlayStation 3 and Xbox 360, and is made by series developer Volition.

It's published by Deep Silver, which bought the Saints Row intellectual property and Volition after previous owner THQ went bust.

http://www.polygon.com/2013/3/15/4107772/saints-row-4-hits-aug-20

To je zato sto su fransizu oterali u apsolutnu over the top kategoriju, treci deo je bio dosta "uprosceniji" nego drugi ali opet zato sto je imao dosta wtf momenata, svejedno je bio dobra *******cija. :D Ovo je koliko citam trebala da bude ekspanzija za treci, ali nekim cudom su resili da izbace kao kompletno novi deo.

Nikada nisam igrao SR ali sam video da u trojci ima nekih Postal elemenata.. :d

To je zato sto su fransizu oterali u apsolutnu over the top kategoriju, treci deo je bio dosta "uprosceniji" nego drugi ali opet zato sto je imao dosta wtf momenata, svejedno je bio dobra *******cija. :D Ovo je koliko citam trebala da bude ekspanzija za treci, ali nekim cudom su resili da izbace kao kompletno novi deo.

Engine je koliko vidim isti.
S'obzirom koliko je DLCova izaslo za trojku (a svi su do jaja!), ne cudi me da su na kraju shvatili da je bolje da urade kompretno novu kampanju :D

@HSV

Not really, mislim da ovo ipak sumira dubinu *******cije u SR3:

:D

@ Muzzy

Pa da, planirano kao povelik spin-off pa uradjena cela igra, it`s something good, something bad. Al svejedno se udara. :D

Poslednja izmena:
Bice ovo extra *******cija, kao i prosli deo :)

Ovo je bas over the top, sve imam gore misljenje o igri, njima i svemu sto rade... nesto kao ono kad neko pokusava da bude u fazonu time sto ce maksimalno da se glupira i odlazi u maksimalne krajnosti misleci da je zanimljiv:

mada... opet i iz svog tog ludila ponekad se izvuce i neka zabava, a verujem da ce i ovde u svom ovom messu da je bude.

Ne verujem?! Dubstep Gun! :D

[YOUTUBE]lz8EDvU7pJc[/YOUTUBE]

Dubstep Gun?! Mislim da vec imam svoje omiljeno oruzje! :D WUBWUBWUBRAAAAAWUBWUB! :d

Inspirativni Keith David vs. anal-probing overlords. :D

Saints Row IV - Independence Day Trailer
[YOUTUBE]iL91fA2Z2gc[/YOUTUBE]

Uopste mi se ne svidja smer u kome ide ovaj serijal, od gangsterske igre dosli su do nekog alien *****avanja i ceo taj humor sto furaju mi je sve manje zanimljiv

Meni je to vrh, ali mi sw ne dopada (ne)optimizacija ovog serijala...

Pa ono, SR2 je bio totalna katastrofa, dok je SR3 bio sasvim fino optimizovan.

Uopste mi se ne svidja smer u kome ide ovaj serijal, od gangsterske igre dosli su do nekog alien *****avanja i ceo taj humor sto furaju mi je sve manje zanimljiv

Slazem se, tu pricu uglavnom vec znaju svi koji su igrali SR1 ili SR2, dok oni koji su krenuli sa SR3, SR vide kao sasvim drugaciju igru sa over the top forama. Mada ja cu cak da kazem da je i sam kvalitet humora pored same mehanike u SR2 bio mnogo bolji.

Nije baš tako. SR3 je jedna od onih ćudljivih igara. Ili radi savršeno na max ili ne radi nikako ma kakva podešavanja namestio.

Moguce... mada je meni odlicno radila na gtx 460, dok je SR2 svojevremeno bio jedan od najgorih portova ikada koji je skoro svuda katastrofalno radio.

I ovaj lik kuka da mu ne radi bas najbolje sa dva titana :D

Meni nije jasno kako oni uspevaju da programiraju i dizajniraju igru ovako naduvani :D

Svuk'o danas i odmah krenuo da igram! I'm gonna LOL myself to death here!!! :d

Javite vredi li naruciti iz zaliva :) Kapiram da je ovo hc zayebancija (nisam nikada igrao SR) i deluje mi kao kombinacija postala i gta sto je odlicno! :d

Kakva je optimizacija? Ima li nebuloznih, iznenadnih padova fps? Nemam nameru da se smaram sa pecevima i sl.

Ok je što se tiče optimizacije. Konfa iz profila, 1680x1050, low 80% stvari, par na medium i ide oko 40 frejmova u gradu (99% gpu usage). Drajveri su 13.8 beta 2, jer rekoše da su bolje optimizovani za novije igre.

Što se tiče same igre, dobro je AngryJoe objasnio. Čim dobiješ moći, automobile bataljuješ i samo ćeš skakutati od zgrade do zgrade (Prototype style), a i ono što reče o glavnom zlikovcu je tačno - interesantan protivnik sa interesantnim komentarima. Sve ostalo k'o iz trojke, samo sa vanzemaljcima.

Priča je onako, nisam mnogo igrao pa da vidim u detalje... al' se za nekih 2h igre sve svodi na tabaj ovog, hakuj onog. Verovatno će u daljem toku biti interesantnije. U globalu, za ''mozak na ispašu'' veoma dobra igra.

K'o i prethodni, mnogo razbijanja i tabanja sa dodatkom *****nog humora, ali hteo ne hteo moras da se smejes. To je ono sto mi se najvise svidelo i kod trojke. Desavalo se da moram da pauziram ogru jer sam skoro poceo da placem ili sam se zamalo up***o od smeha. :d

Na mojoj konfi (iz profila) radi na 1440x900 (nativna za monitor) sa skoro low podesavanjima. FPS ~40, bez dropova. I dalje izgleda odlicno za moje poglede. ;)

psyhound, on Flickr

Mozda ga nisam najsrecnije odradio, ali je feeling potpun!
:d

:D

Vrh Dno