Osoba A: Pa kako su mogli ovako da zeznu igru?
Osoba B: Kako ih nije sramota od ovakve optimizacije?
Osoba Max: Vidite da vas zezaju, kupite konzolu i batalite to, tamo sve radi besprekorno. Baš sam uživao igrajući ovu igru u njenim volumetričnim senkama i ekstra dof-u. Teksture su baš dovoljno oštre za jedan konzolni naslov, a tu je i hardverski 4xAF na konzoli. Ekstra!
Osoba D: Ahahahah, kako su vas zeznuli.
Osoba E: Jeste li videli, Xenos, a posebno Cell sa 7 jezgara su duplo jači od tih procesora koje vi sada imate...
Osoba G@W: Vi konzolaši nemate predstavu o tome, pa ta igra kod vas radi u 684p, da nama tako radi u toj rezoluciji mi bismo se ubili. Grafika je neuporedivo bolja na našim LCD monitorima, a detalji se daju srediti i optimizovati tako da to ide i izgleda mnogo bolje nego sve što vi igrate.
Osoba gx-x: U, ovo je do jaja igra, baš mi se dopada, nije kao one 3 očajne igre sa konzola što mi ne pada na pamet da ih igram (MGS4, GT5p, Uncharted), već je kao drugih 200 što sam igrao. Ekstra ide uz Juiced 2. Jeste li probali 8xAF? Jel' se ja to tripujem ili ne radi u kombinaciji sa 4xAA i većim? Vidim da je izbačen i novi hotfix za Catalyste, jel pomaže to?
Osoba I: pih, konzolaška igra i očajan port, bataljujem ja ovo.
Osoba J: Patite, vi konzolaši sa GeForce 7800 i Radeon X1900 kartama. Mi već imamo GeForce 10 i Radeon X4000...
Osoba Boris Lozac: Umesto što kukate, stavite se u poziciju developera. Nećete da platite original? Nema problema, neće ni oni da se cimaju sa optimizacijama. Da ih podržavate i kupujete original - ne svake igre, ali one koja vam se zaista dopadne - ne biste ni dobijali ovakve ofrlja odrađene portove.