Šta je novo?

Sagem 1241 port forward i kako sa 2 kompa?

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Na PTT-u sam i od juce imam ovaj ruter.

1. Kako uraditi port forward? Meni nikako ne uspeva.
2. Kako povezati dva racunara na ovaj ruter (ima samo jedan ethernet port)? Da li je moguce da jedan ide preko lana a drugi preko USB-a? Ranije sam imao ruter sa cetri porta pa je bilo vrlo jednostavno...

Na PTT-u sam i od juce imam ovaj ruter.

1. Kako uraditi port forward? Meni nikako ne uspeva.
2. Kako povezati dva racunara na ovaj ruter (ima samo jedan ethernet port)? Da li je moguce da jedan ide preko lana a drugi preko USB-a? Ranije sam imao ruter sa cetri porta pa je bilo vrlo jednostavno...

1. http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TD-8810/TD-8810index.htm

ovaj tp-link i tvoj sagem imaju isti web interfejs pa se mozes posluziti uputstvima za tp-link

2. mozes i net ce ti raditi na oba ali nisam siguran da ce ti se u tom slucaju kompovi videti medjusobno ako ti je i to potrebno, mislim da ti ruter nece igrati ulogu switcha

Poslednja izmena:
hvala puno za ove informacije!

Glupaca u posti mi je ladno rekla da mora switch ako hocu na dva kompa...bukvalno si mi ustedeo novac...

I sto je najbolje kompovi se vide pa i mreza radi super.

cheers

hvala puno za ove informacije!

Glupaca u posti mi je ladno rekla da mora switch ako hocu na dva kompa...bukvalno si mi ustedeo novac...

I sto je najbolje kompovi se vide pa i mreza radi super.

cheers

pa za net radi provereno uvek, a sto se uloge switch-a tice nisam bio siguran, informacije koje sam ja imao je da to ne radi uvek, izgleda da ti je dopao neki dobar primerak kod kojeg i to radi.

Nazad
Vrh Dno